Kāda stihija jūs kontrolē- Uguns, Zeme, Gaiss vai Ūdens?

Uguns

2

Uguns cilvēki nākuši šajā pasaulē, lai pārvaldītu, radītu un iedvesmotu. Noteikti kādā dzīves posmā viņi gandrīz fiziski sajūt iekšienē uguns liesmas. Tās tā vien prasās pēc pamošanās, tās stimulē veikt lielus sapņus un vēlmes.

Dažreiz Uguns elements var padarīt cilvēku agresīvu un neatlaidīgu. Zibenīgi nāk vilšanās, ja kāds nepiekrīt Uguns cilvēka viedoklim. Bet no otras puses, elements var iemācīt mieru un jūtīgumu pret citiem.

Uguns elementa enerģiju ir ļoti svarīgi izmantot, turklāt produktīvi. Ja tas netiek darīts, rodas pārmērīga intelektuālā darbība, trauksme un bezmiegs.

Zeme

3

Zemes cilvēki ir šeit, lai dziedētu sevi un citus caur dabu. Viņi bieži izmanto zāles uz augu bāzes. Turklāt viņi bieži kļūst par labiem floras pārzinātājiem un dziedniekiem.

Viņiem ir liela vēlme pēc radikālām izmaiņām. Viņi neiebilst uzņemties atbildību, ja ir augstāks mērķis. Tā rezultātā Zemes cilvēki kļūst par atbalsta spēku citiem.

Zaudējot līdzsvaru, Zemes cilvēki var kļūt auksti un nomākti. Šī iemesla dēļ viņi var zaudēt pavedienu, kas virza viņus uz mērķi. Ko darīt? Daba- dziedinošākais līdzeklis visiem Zemes cilvēkiem.

Gaiss

4

Gaisa cilvēki nākuši šajā pasaulē, lai ieviestu inovācijas. Viņi ir talantīgi skolotāji un pasniedzēji. Viņi ir talantīgi cilvēki, kuri iemieso savas idejas materiālajā pasaulē. Šī elementa cilvēki bieži ir lieli fantasti un revolucionāri savās idejās un uzskatos.

Gaisa cilvēki glabā mieru, ir talantīgi konfliktu risināšanā un harmonijas izplatīšanā. Zaudējot līdzsvaru, tie, gluži pretēji, baidās no konflikta un izvairās no atļaujām. Viņi var zaudēt tuvinieku un dzīves izpratni.

Gaisa cilvēki vienmēr dedzīgi aizstāv savu ticību, idejas un darbus. Viņi tic pravietiskiem sapņiem un vīzijām.

Ūdens

5

Ūdens cilvēki šeit ieradušies, lai dziedinātu pasauli caur mākslu, mūziku un prieku. Viņi ir ļoti radoši, patīk studēt mākslu un jaunradi. Viņi paļaujas uz intuīciju.

Šīs stihijas cilvēki asi jūt citu cilvēku enerģiju. Labi izprot apkārtējos un spēj tikt galā ar garīgām grūtībām. Viņi ļauj sev būt tādiem, kādi viņi ir.

Zaudējot līdzsvaru, Ūdens cilvēks var apjukt, kļūt pārāk jutīgi, depresīvi un nemierīgi. Tāpēc viņiem ir tik svarīgi pievērst uzmanību savām emocijām un ieklausīties tajās.

Cerams, tagad jūs labāk izpratīsiet sevi un citus!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

 

Pievienot komentāru