Kādam jābūt jūsu galvenajam mērķim 2017. gadā atkarībā no jūsu horoskopa zīmes

Auns- veselība un sports

Šogad jums par labu nāks nodarbošanās ar sportu. Pārskatiet savu dzīvesveidu, mainiet ēdienkarti, un jūs ievērosiet, kā pamazām uzlabojas Jūsu veselības stāvoklis, kļūst labāk jūsu personīgajā dzīvē, karjerā, un dzīve kļūst labāk organizēta.

Vērsis – mīlestība, mīlestība un atkal mīlestība.

3

Šis gads būs veiksmīgs jūsu attiecībām ar jūsu partneri. Ja Jūs esat precējies- jūs satuvināsieties vēl vairāk. Mīlestība dzīvos jūsu sirdī un darīs brīnumus ar citiem. Šogad jums būs tik daudz mīlestības, ka tā varbūt radīs citu brīnišķīgu jaunu dzīvi.

Dvīņi – stabilitāte un organizācija

Ir pienācis laiks, lai beidzot apmestos, atrastu stabilus pamatus un organizētu savu dzīvi tā, kā jūs to vēlaties. Iespējams, pārcelsieties uz citu vietu, kas galu galā kļūs par jūsu mājām. Tiem, kas jau ir ieguvuši stabilitāti, šajā periodā būs lielisks laiks, lai padarītu savu dzīvi vēl organizētāku un mērķtiecīgāku.

Vēzis – parādīsiet sevi darbā

Nav nepieciešams visu laiku izvairīties no atbildības, nebaidieties uzņemties iniciatīvu. Ja tiek prasīts darīt kaut ko jaunu, neļaujiet bailēm no neveiksmes pārvarēt jūs. Jūs daudz iemācīsieties un būsiet lepns par sevi, ja izmantosiet izdevību.

Lauva- laiks, lai pelnītu naudu

Jā, tas jums nenāksies viegli. Lai pelnītu naudu, jums būs smagi jāstrādā un varbūt nāksies panākt kādu kompromisu ar varas iestādēm. Bet zvaigznes ir labvēlīgas jūsu finanšu darījumiem, tāpēc, lūdzu, esiet pacietīgs un mērķtiecīgs, un gada beigās pateiksiet sev paldies.

Jaunava – satikt jaunus cilvēkus

4

Šim gadam jums vajadzētu kļūt par jaunu tikšanos gadu, komunikācija un jautrība. Esiet vienkāršāki, neviens nav ideāls, un tas ir brīnišķīgi! Netiesājiet cilvēkus – vienkārši pieņemiet viņus tādus, kādi viņi ir, un varbūt starp viņiem atradīsiet savu domubiedru!

Svari – būt laimīgam!

Protams, laime – diezgan neskaidrs un abstrakts mērķis. Bet ticiet man, to var iemācīties! Dod prieku cilvēkiem, lietas skati no gaišās puses, un jūs sapratīsiet, ka laime vienmēr ir jūsos!

Skorpions – pārskatīt savu sociālo loku

Ieskauj sevi ar cilvēkiem, kas veicina jūsu izaugsmi. Atbrīvojies no indīgiem cilvēkiem un tiem, kuri velk jūs uz leju. Šogad jums parādīsies jauni draugus, no kuriem daži var izrādīties jūsu dvēseles radinieki.

Strēlnieks – veidot savu karjeru

5

Šogad jūs liksiet pamatus savai nākotnei. Tāpēc visas pūles veltiet, lai izveidotu savu karjeru. Zvaigznes rosinās jūsu radošumu un smago darbu. Nebaidieties pieņemt netradicionālus lēmumus, un jūs atradīsiet lielu veiksmi.

Mežāzis – mācīties un ceļot

Šogad jūsu mērķis – augt kā personai. Iesaistieties pašizglītošanā, ejiet uz valodu kursiem, vai arī doties braucienā un iepazīstiet pasauli no savas pieredzes. Neļaujiet sev iestigt ērtajā mājā, atstājiet to pagātnē, ja jūs vēlaties sasniegt ko labāku.

Ūdensvīrs – noķert veiksmi aiz astes!

Šogad liktenis jums piedāvās daudz labas iespējas, jo īpaši finanšu jomā. Jūsu mērķis – nepazaudēt tās, un maksimāli tās izmantot. Šis ir jūsu gads, laimīgie! Izbaudiet!

Zivis – laulība

Šogad zvaigznes apsola jums veiksmīgu laulību, vai vismaz iespēju satikt īsto otro pusīti. Kopumā šogad mēģiniet ļauties plūsmai un nepretoties pārmaiņām. Astrologi, gluži pretēji, iesaka, lai paātrinātu pārmaiņas uz labo pusi, mainiet matu sakārtojumu vai ģērbšanās stilu.

Mēs ceram, ka jums būs iespēja sasniegt šos mērķus jaunajā gadā un kļūt pat tiem, kas vienmēr esat gribējuši būt. Ticiet sev un atcerieties, ka attīstīties un mācīties nekad nav par vēlu!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru