Kādas emocijas pār jums vada? Veiciet testu un uzziniet!

Ja jūs ieraudzījāt…

bilde

Dusmas

Visticamāk, jūs esat uz robežas. Varbūt uzkrājušās dažas problēmas, kuras jūs nevarat šobrīd atrisināt, vai vienkārši esat noguris. Lai uzkrātā agresija neizgāztos uz mīļajiem, atpūtieties. Jums ir nepieciešams mainīt situāciju vai darbības veidu (vismaz uz laiku). Ļaujiet sevi darīt to, kas jums patīk. Darbi var pagaidīt, un jūs atgriezīsieties pie tiem svaigs un atpūties.

Izbrīns

Šo emociju ieraudzījušie cilvēki zina, ko viņi vēlas. Viņi redz mērķi un ceļu, kas ļauj viniem sasniegt visus savus plānus. Visbiežāk šo emociju pamana cilvēki, kas ir stabili un pašpārliecināti. Šādiem cilvēkiem reti ir iekšējās problēmas. Tie, gluži pretēji, palīdz citiem, tādas atrisināt. Parasti šie cilvēki ir skolotāji, profesori, garīdznieki, veģetārieši.

Skumjas

Šīs emocijas var redzēt divas cilvēku grupas. Pirmajā grupā ietilpst tie, kas ir tendēti uz neirozēm, panikas lēkmēm, garastāvokļa svārstībām. Otrā- tie, kas dažādu apstākļu dēļ ir uz laiku nomākti.

Neredzat emocijas

Ja aplūkojot attēlu, jūs neredzat neko, un nesaprotat kādas no iepriekšējām emocijām, visticamāk, jums ir emocionālā krīze. Ja jūs nevarat vienatnē tikt galā ar šo nosacījumu, vai jūs uzskatāt, ka tās jūs iesūc, sazinieties ar psihologu.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru