Kādas fotogrāfijas nekādā gadījumā nedrīkst glabāt mājās? Jāzina!


Katrai fotogrāfijai ir īpaša enerģētika, uzskata ezoteriķi. Tā spēj gan sniegt palīdzību, gan nodarīt kaitējumu cilvēkam. Ezoteriķi iesaka uzmanīgi izturēties pret fotogrāfijām un saudzīgi ar tām rīkoties, lai nepiesaistītu nelaimi.

Katra cilvēka mājās ir īpaša enerģētika, ko veido ne tikai saimnieks, bet arī lietas, kas viņu ielenc.

Fotogrāfijas nav izņēmums, un daudzas no tām turēt mājās vienkārši nāk par sliktu veselībai. No tādiem attēliem labāk atbrīvoties vai vismaz neglabāt tos mājās.

1. Fotogrāfijas ar traipiem
Gadās, ka uz fotogrāfijām parādās neizprotami traipi vai plankumi. Šīs fotogrāfijas pareģo slimības tajās redzamajiem cilvēkiem.

Gadījumā, ja traipi vai izgaismojumi parādījušies tieši uz cilvēka attēla, vērts uzmanīgi pievērsties savai veselībai un pārbaudīt, vai nav uzlikts lāsts. Fotogrāfijas ar traipiem nedrīkst turēt mājās: tās izstaro negatīvu enerģētiku.

2. Mirušu cilvēku fotogrāfijas
Īpaši bīstama ir nāves smagā enerģētika, ja fotogrāfijā attēlotas bēres vai aizgājēji zārkā. Šādus attēlus labāk mājās neglabāt, bet, ja kāda iemesla dēļ tas tomēr jādara, jātur atsevišķi no dzīvu cilvēku attēliem un noteikti jāievieto necaurspīdīgās aploksnēs.

Mirušu cilvēku portretus labāk nepiekārt pie sienas, lai nāves enerģētika “neiemājotu” dzīvojamās telpās.

3. Negatīvi noskaņotu cilvēku fotogrāfijas
Gadās, ka cilvēki strīdas un novēl viens otram neveiksmes, sūta negatīvas domas, kas ieslēgtas apvainojumos. Ja tev ir saglabājušās fotogrāfijas ar cilvēkiem, kas tev nodarījuši ļaunu vai vēl sliktu, nevajadzētu tās turēt kopējā albumā.

Vislabāk vienkārši atbrīvoties no tām, lai negatīva enerģētika vairs neietekmētu veselību un mājokļa auru.

4. Emocionālas fotogrāfijas
Fotogrāfijas var glabāt emocijas, ko ne vienmēr izdodas kontrolēt. Dažos attēlos cilvēki tik spēcīgi pauž savas jūtas, ka sāk ietekmēt apkārtējos, tāpēc ar tādiem attēliem labāk nerotāt māju un turēt tās atsevišķi. Nav izslēgts, ka cilvēki ar vājāku biolauku var nokļūt svešu emociju ietekmē, tātad nedzīvot savu dzīvi.

5. Dabas fotogrāfijas
Ne katrai fotogrāfijai, kas rāda dabas skaistumu, ir vieta mājās. Attēlos nedrīkst būt redzamas vējlauzes, nolauzti koki, nokaltuši ziedi un dabas katastrofas. Tādi attēli ne tikai laupa prieku un laimi, bet arī veicina pozitīvās enerģijas un naudas aizplūšanu.

6. Sagrautas mājas
Emocionāli un enerģētiski iedarbīgi sagrautu ēku attēli, pat ja tajos redzami arhitektūras pieminekļi, nav labs mājokļa rotājums.

Sagrāves enerģētika var ienākt dzīvē, sarežģījot cilvēku dzīvi. Nav izslēgts, ka tādas fotogrāfijas var nodarīt kaitējumu mājoklim gluži burtiski – lūzīs mēbeles un plīsīs sadzīves tehnika.

7. Bēdas
Jebkura fotogrāfija, kurā redzams sērojošs cilvēks, ir apveltīta ar spēcīgu enerģētiku. Ja negribi dzīvē nepatikšanas, tādus attēlus labāk neglabāt mājās vai turēt tos tālāk no citiem fotoarhīviem, ievietojot cieši aizvērtās aploksnēs.

Tādus attēlus nedrīkst turēt pie sienas, jo bēdas un negatīvas emocijas var izjaukt laimi un harmoniju mājās.

Avots: “Flytothesky”

Pievienot komentāru