Kādēļ baznīcā nedrīkst aizdegt sveci no blakus esošās. Padomi, kā izturēties dievnamā

Ticīgie dodas uz baznīcu kā uz vietu, kur viņi var attīrīt savas domas, dvēseli, bet daži turp iet tikai lielos svētkos. Taču ir cilvēki, kuri pat šajā svētajā vietā vēlas uzlikt citiem savas nelaimes vai aiz niknuma nolādēt tos, kas ir veiksmīgāki. Ticēt vai neticēt – tā ir katra privāta lieta.

Lai cik tas nešķistu pārsteidzoši, tomēr arī baznīcā var satikt raganu vai enerģētisko vampīru. Mēs pastāstīsim svarīgas lietas, kas ir jāņem vērā baznīcā, lai pasargātu sevi un tuviniekus no iespējamām nelaimēm.

Kā izturēties baznīcā

Lai baznīcā justos droši un zinātu, kā pareizi izturēties, ko un kad darīt, ieteicams konsultēties ar garīdznieku, nevis ar vietējām tantiņām. Lūk, dažas lietas, ko „cilvēki saka”.

Pirms ieiešanas baznīcā var iedot žēlastības dāvanas ubagiem, vienlaikus pie sevis saki: „Dots devējam atdodas.” Ejot ārā, to darīt vairs nav vērts, jo kopā ar naudu tu atdod to, pēc kā nāci, ko lūdzi Dievam un svētajiem.

Runā, ka raganas un burvjus var atpazīt pēc vairākām pazīmēm. Esot baznīcā vai tās teritorijā, pievērs uzmanību cilvēkiem, kas stāv tev apkārt. Raganas un burvji cenšas sakrustot pirkstus vai rokas tā, lai kreisā roka būtu virs labās rokas. Baznīcā viņi stāv tā, lai to mugura vienmēr prom no altāra. No baznīcas ārā viņi iet iespējami lēnāk un ar muguru.

Lai arī: TESTS. Izvēlies sveci un uzzini, kādi svētki vajadzīgi tavai dvēselei!

Vēl ir svarīgi: baznīcā tev var apiet apkārt pulksteņu rādītājiem pretējā virzienā, piebikstīt ar roku, pēc tam nostāties aizmugurē, lai atņemtu enerģiju. Ja kas tāds notiek, nekautrējies un uzreiz pieskaries šim cilvēkam ar kreiso roku, lai indeve plūstu atpakaļ.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru