Kāds dzēriens jūs esat pēc horoskopu zīmes

Gaumi nevar uzspiest, bet var sniegt vislabāko padomu! Šodien mēs piedāvājam pievērst uzmanību dzērieniem, kas atbilst jūsu zīmei. Tieši tie organiski iekļausies jūsu uzturā. Gatavi? Tad sākam!

Auns – apelsīnu sula. Nedaudz rūgta, bet vai tad tas ir slikti? Šis dzēriens ir ideāls Aunam, kurš reizēm kļūstu dusmīgs, bet tad atkal kļūst draudzīgs un jautrs.

Vērsis – kvass. Šis dzēriens ir pilnīgā harmonijā ar šīs zīmes pārstāvjiem. Vēršiem patīk organizēt salidojumus, šaha vai dambretes spēli, kam paralēli var dzert mājās brūvētu kvasu.

Dvīņi – karstvīns. Skaistums ir tas, ka šis dzēriens ir gan alkoholisks, gan bezalkoholisks. Atslēga- tas mēdz būt atšķirīgs. Dvīņi arī bieži parāda abas sava rakstura puses. Tie var būt smieklīgi un laipni, bet var būt arī nopietni un nepieejami.

Vēzis – tēja. Šis dzēriens ir ideāls mājas cilvēkiem, kas pāri visam izvirza ģimeni un mājas komfortu. Ar tasi tējas Vēži savāc savu ģimeni ap vakariņu galdu, izrunājot pa dienu piedzīvoto.

Lauva – šampānietis. Ja dzīvot, tad karaliski! Kāds vēl dzēriens var derēt tiem, kas vienkārši mīl spēku un uzmanību. Lauvas bieži aicina pie sevis viesus, padarot sevi par vakara naglu. Vairāk glāžu, vairāk skatītāju!

Jaunava- ūdens. Pārsteigts? Šīs zīmes pārstāvji mīl kārtību visapkārt, jo tas ir vienīgais veids, kā viņi var sajust harmoniju.

Svari – kafija. Viņi ir īstie, kam piemērota tieši kafija. Lieta ir tā, ka viņi ir ideāli piemēroti ar savu mīlestību pret racionālismu. Tasīte kafijas ļauj izsvērt visus “plusus” un “mīnusus”.

Skorpions – greipfrūtu sula. Ir grūti nejust šī dzēriena rūgtumu. Un tomēr tam ir daudz piekritēju. Nevajadzētu aizmirst par šī brīnišķīgā dzēriena garšu, jo tieši tā piešķir jums modrumu un svaiguma sajūtu.

Strēlnieks – ķiršu sula. Šis dzēriens ir saistīts ar enerģiju, kas ir tik raksturīga šīs zīmes pārstāvjiem. Viņi mīl meklēt piedzīvojumus, kas padara viņu dzīvi gaišāku un bagātāku!

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru