Kāds ir katras horoskopa zīmes sapņu mājoklis?

Foto – Pixabay

Vieta, kur mēs smeļam un uzlādējamies ar enerģiju, nenoliedzami ir mājas. No tā, kā tā iekārtota un kur atrodas, būs atkarīgi panākumi dzīvē. Bet zodiaks tikai pasaka priekšā, kas vajadzīgs tieši jūsu mājai.

Auns
Auni vienmēr ir kustībā. Viņiem patiks, ja līdzās mājai atradīsies stadions un autostāvvieta. Dzīvokli viņi centīsies pārvērst studijā, lai pat mājās sajustu brīvību.

Vērsis
Vērši ļoti mīl savu māju un izturas pret to ar lielu iejūtību. Viņiem svarīgi, lai mēbeles dzīvoklī būtu tikai no dabīgiem materiāliem.

Dvīņi
Dvīņi nav mājās sēdētāji, tāpēc viņiem patīk, lai netālu būtu dzīvi rajoni ar ērtu transporta satiksmi. Interjerā priekšroku dod zemām mēbelēm un saliekamām lietām.

Vēzis
Māja, kas pilna sīkiem priekšmetiem un antikvārām lietiņām, uzreiz nodod savu saimnieku – Vēzi. Šās zīmes pārstāvjiem ir ļoti svarīgi, lai mājā valdītu harmonija un komforts.

Lauva
Tikai greznā, karaliski iekārtotā dzīvoklī Lauvas spēj justies patiesi ērti. Mājas interjers tiks pārpildīts ar dekoratīviem elementiem, statuetēm un citām vērtīgām lietām.

Jaunava
Interjera izvēlē Jaunava vadīsies pēc principa: visam jābūt vienkāršam, bet gaumīgam. Viņu dzīvokļi parasti ir kompakti, akurāti un vienmēr uzkopti.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

Pievienot komentāru