Kurām horoskopa zīmēm FEBRUĀRĪ jākļūst nopietnākām? Uzzini konkrētus datumus!

Foto – Pixabay

Februārī visas horoskopa zīmes ietekmē smagnējais Saturns, un dažiem zodiaka pārstāvjiem vajadzētu dzīvi uztvert nopietnāk.

Saturna sekstils pret Veneru Zivju zīmē 3. un 4. februārī aicina kļūt nopietnākām vairākām zodiaka zīmēm, tostarp Vēršiem, Svariem un Zivīm.

Šis zvaigžņu stāvoklis simbolizē mērenību izpriecās, saprātīgu pirkumu izvēli, līdzsvarojot skaistumu un lietderību, prasmi būt jaukiem un vienlaicīgi saglabāt pietiekamu distanci attiecībās, atbildīgu attieksmi pret mīlestību, privāto attiecību nostiprināšanu.

Šajās dienās viegli izdosies saglabāt koncentrēšanos uz galveno visā, kas attiecas estētiskas izvēles, tēriņus, simpātijas. Tevis izdarītā izvēle būs prātīga, bet rezultāts – ilglaicīgs.

Piemēram, iegādājoties kādu rostaslietu, to noteikti bieži nēsāsi un tā lieliski kalpos, izskatīsies un arī nepazudīs.

Ja sāksi attiecības, tajās līdztekus romantikai netrūks arī veselā saprāta.

Apstākļi veidosies tā, ka attiecībām paredzams ilgs mūžs.

Svariem vērts labiekārtot darba vietu vai biroju – tad arī darbi veiksies labāk. Jāpievērš uzmanība attiecībām ar kolēģiem, ja nu starp viņiem ir tava otrā pusīte? Vai labākais draugs?

Vērsim nopietni jāizvēlas draugi, rūpīgi jāizsver, vai pievienoties kādai grupai. Ja jā, tad tieši kādai? Labs laiks, lai kļūtu par kādas savienības biedru.

Zivīm labs laiks, lai veltītu uzmanību savam tēlam, īpaši piestāvēs klasiskais stils. Var sākt kādu skaistumkopšanas kursu – tam būs labi rezultāti.

Vēzim pret dzīvi nopietni jāizturas 18. – 20. februārī, dienās, kad Mēness atrodas Mežāža zīmē.

Šoreiz Mēness būs dilstošajā fāzē, tāpēc vari justies melanholisks un viegli aizvainojams. Riskē nepamanīt kādas svarīgas lietas, kas saistītas ar kāda procesa noslēgumu.

Nopietna attieksme pret dzīvi palīdzēs kontrolēt emocijas, neuztversi grūtības kā personisku aizvainojumu.

Impulsivitāti un dusmas īpaši jāapvalda 18. februārī, destruktīvas un depresīvas izjūtas – 20. februārī.

Avots: “Esotericblog”

COMMENTS

Pievienot komentāru