Kāds zieds jūs esat pēc horoskopa zīmes

Skorpions- kaktuss. Te viss ir skaidrs. Skorpiona āriene ir kā kaktuss- daudzus atgrūž. Un tomēr, tie, kas nolemj izmantot iespēju pietuvoties, ir pārsteigti par spēju skaisti ziedēt!

Strēlnieks- neļķe. Šī zīme tiek uzskatīta par uzticamības un metodiskuma paraugu, tāpat kā neļķe. Turklāt Strēlnieks spēj pārsteigt, tāpēc ar viņiem nekad nav garlaicīgi!

Mežāzis- pasiflora. Izklausās neparasti, vai ne? Šīs zīmes pārstāvji ir diezgan spilgti cilvēki. Viņi vienmēr cenšas izcelties sabiedrībā. Visbiežāk viņu oriģinālais izskats ir redzamākā pazīme.

Ūdensvīrs- tulpe. Tulpju dažādās krāsas ir vienkārši pārsteidzošas! Ieraugot tulpes, vienmēr gribas smaidīt, jo šie ziedi ir ne tikai skaisti, bet arī jauki smaržo! Un ar Ūdensvīru ir tāpat, jo tie ir īsti ideju ģeneratori un iedvesmas avots citiem.

Zivis- sniegpulkstenīši. Šis zieds ir diezgan noslēpumains, tāpat kā Zivis. Ne visi spēj saprast to būtību, bet daudzi joprojām nevar atteikties no dialoga ar šīs zīmes pārstāvjiem. Viņu mistika un romantika burtiski pievelk…

Kā jūs varat redzēt, katrai zodiaka zīmei ir savs augs. Atcerieties, ka jūsu pozitīvās īpašības jums ir nepieciešams izkopt un patiesi lepoties ar sevi!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru