Kaislības uzvirmos vēl spēcīgāk! Mīlestības horoskops pavasarim visām zodiaka zīmēm

Nemanot pienācis marts, kad gaisā jau jūtama pavasara smarža, daba pamazām mostas un cilvēku sirdīs uzvirmo vēl spēcīgākas ilgas pēc īstas, patiesas mīlestības. Kā katrai zodiaka zīmei šomēnes klāsies mīlestības frontē? Uzzini šajā horoskopā!

Auns

Mīlestības horoskops 2019.gada pavasarim Aunam prognozē tādu emociju sprādzienu un pielūdzēju skaitu, ka visiem vienkārši mutes paliks vaļā no izbrīna. Lai gan nekā dīvaina tajā nav, jo jūs izstarojat optimismu, šarmu un pārliecinātību.

Ja Aunu apgrūtina attiecības ar iemīļoto, tad labāk atklāti izrunāties un mierīgi šķirties. Mīlestība – tas ir darbs ar sevi un attiecībām, bet, ja tā nav, jūtas izplēn. Pavasarī Aunam ir gaidāms brauciens uz ārzemēm, pēc kura personīgajā dzīvē daudz kas mainīsies.

Mīlestības horoskops pavasarim sievietei Aunam neiesaka “mesties atvarā ar galvu pa priekšu”, bet simt reižu padomāt, pirms piekrist laulībām. Pat tad, ja jūs neprātīgi mīlat vīrieti, tik un tā vajag visu rūpīgi apdomāt. Romantiskām izpausmēm šis mēnesis ir maz piemērots, bet attiecību noskaidrošanai tas ir ideāls.

Mīlestības horoskops pavasarim vīrietim Aunam iesaka būt ieturētākam un mazāk temperamentīgam, it īpaši, ja runa ir par intīmo tuvību. Iemīļotā var jūs saprast ne tā, kā jūs mēģināt paust viņai savas maigās jūtas. Auns pavasarī mīļotajai sievietei sagādās patīkamu pārsteigumu. Neļaujiet citiem cilvēkiem iejaukties jūsu personīgajās attiecībās.

COMMENTS

Pievienot komentāru