Kaķuvīra Ušakova mīlulis Kuzja Rātsnamā vairs neatgriezīsies (VIDEO)

Ekrānuzņēmums no Facebook

Bijušā Rīgas mēra Nila Ušakova kaķis Kuzja namā vairs neatgriezīsies – sākotnēji mincis kopā ar “kolēģi” Muri pārcēlies uz Ušakova Eiropas Parlamenta biroju Stabu ielā, bet pēc Mura došanās uz labākiem medību laukiem Kuzja nonāca politiķes Annas Vladovas gādībā.

“Rīgas domes kaķis Kuzja Rātsnamā neatgriezīsies,” plašsaziņas līdzekļiem apstiprināja partijas “Saskaņa” jaunās Rīgas domes frakcijas priekšsēdētāja vietniece Anna Vladova, kuras mājās Kuzja esot labi iejuties, kļūstot par trešo kaķi viņas ģimenē.

Vladova pieļāva, ka kādreiz varētu Kuzju aizvest uz Rātsnamu uz kādu preses konferenci, bet pēc tam viņš atgriezīsies mājās. “Rātsnama epopeja viņam ir beigusies,” teica Vladova.

Jau vēstīts, ka šī gada maijā mūžībā devās viens no Rīgas domes kaķiem – Muris. Par to sociālajā vietnē paziņoja bijušais Rīgas mērs un pašreizējais Eiropas Parlamenta deputāts Nils Ušakovs (S).

Tieši Ušakovs, savulaik ieņemdams Rīgas mēra amatu, 2011.gadā no patversmes uz Rātsnamu atveda divu kaķēnus, tādā veidā rosinot iedzīvotājus aktīvāk dot pajumti patversmēs nonākušiem dzīvniekiem.

Pievienot komentāru