TESTS. Pasaki, kā tu nēsā somiņu un uzzini kaut ko jaunu par sevi!

Uzmanīgam novērotājam nav tāda cilvēka dzīves vai uzvedības aspekta, no kura viņš neizdarītu attiecīgus secinājumus. Viss var būt spogulis, kas atspoguļo mūsu dabu, pietiek tikai paskatīties tajā.

Testā jūs atradīsiet atbildes uz jautājumiem, kas attiecas uz mūsu pasaules uztveri. Atcerieties, ka jūsu lēmumam jābūt spontānam!

Pirmā figūra

Cilvēki, kuri izvēlas somas, pēc savas dabas mīl piedzīvojumus, interesantu pasauli un vienmēr interesējas par jaunumiem. Dod priekšroku mugursomām, jo tās ir ērtas un ietilpīgas. Tajās ir viss, kas var noderēt dažādās dzīves situācijās: no zobu sukas līdz sērkociņam. Viņi jebkurā brīdī ir gatavi vēl vienam piedzīvojumam vai ceļojumam. No dabas ir spontāni un vienlaikus uzticami. Ar tiem var arī ugunī un ūdenī.

Otrā figūra

Staigāt ar somiņu rokās ir tādu cilvēku paradums, kam ir jākontrolē situācija. Šī prasība izriet nevis no savas pārākuma sajūtas pār apkārtni, bet to izraisa bailes, ka kaut kas var nebūt pēc plāna vai ciest pilnīgu neveiksmi. Cilvēki, kas staigā ar somiņu rokā, ir godīguma un tiešuma iemiesojums. Viņi rūpējas par saviem tuviniekiem un aizsargā viņus kā vislielāko dārgumu.

Trešā figūra

Tie, kuri valkā somu pār plecu, parasti mīl grāmatas. Staigā ar somiņu uz pleca, jo tā viņiem ir ērtāk, un tādējādi viņi var pacelt lielāku svaru. Metro, autobusu pietura vai kafejnīca ir viņu vieta, kur var kārtējo reizi atvērt grāmatu un ieslīgt lasīšanā. Tie ir ar lielu takta izjūtu apveltīti cilvēki, viņi prot runāt patiesību, neaizvainojot citus.

Ceturtā figūra

Cilvēki, kuriem soma pārvilkta pāri galvai un guļ uz pretējā pleca, pēc savas dabas ir piesardzīgi.
Viņiem nav uzticības citiem un pasaulei. Turklāt viņi nēsā savas mantas sev blakus tā, lai neviens tās nenozagtu. Parasti šie cilvēki ir dāsni, viņi novērtē sirsnīgu draudzību un nesavtīgu mīlestību. Apdāvina savus tuviniekus un citus cilvēkus, lai tikai redzētu smaidu viņu sejā.

Piektā figūra

Tie, kuri nēsā somu šādā veidā, izturas pret cilvēkiem neordināri un vētraini. Ar viņiem ir interesanti sazināties, viņi ir iedvesmojoši. Šie cilvēki nēsā somiņu tik dīvainā veidā, lai atbrīvotu rokas, kas palīdz viņiem sevi izteikt. Ķermeņa valoda viņiem ir ne mazāk svarīga kā pateiktie vārdi.

Avots: “Esotericblog”

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

TESTS. Izvēlies rudenīgo lapiņu un uzzini, vai tava vēlēšanās piepildīsies!

TESTS. Izvēlies kārti un saņem Visuma vēstījumu!

COMMENTS

Pievienot komentāru