Kāpēc akmentiņus no svētvietām nedrīkst nest mājās. Dziednieces Eglītes atziņas

Foto – Pixabay

Velga Eglīte ir ne vien dziedniece, bet arī psiholoģe un reiki meistare. Ja runājam par stāžu, viņa pieskaitāma Latvijas dziednieku vecākajai paaudzei, kas uzkrājusi ievērojamas zināšanas, vēstīts “Dziedniecības gadagrāmatā”.

VAIRĀK GRĀMATU PAR ŠO TEMATU – GRAMATA24.LV!

Lūk, viņas atziņas!

– Gadās, ka svētakmeni aiznes mājās un domā: nu būs svētība! Tomēr akmeņus nedrīkst ņemt līdzi. Ja to izdara, tad ģimenē sākas nesaskaņas un nelaimes.

Cietēji, apmeklējot svētakmeni, atstājuši tajā savas likstas un slimības. Enerģētiski spēcīgi akmeņi var saasināt kā pozitīvo, tā negatīvo.

Ja vēlaties pie akmeņiem dziedināties, prasiet padomu zinātājiem, ko tautā dēvē par viedajiem, zintniekiem vai dziedniekiem.

– Svarīgi ir izvēlēties, kam prasīt palīdzību vai padomu. Jebkurš dziednieks nevar palīdzēt jebkuram pacientam. Traucē enerģētiskā nesaderība. Līdz ar to gan dziednieks, gan klients viens otram nepatīk.

Satiekot savu dziednieku, abām pusēm rodas ticība panākumiem. Tad cilvēks daudz neprāto par dziednieka metodēm un zinātnisko pamatojumu.

– Par astroloģiju. Nav divu vienādu cilvēku. Pat tie, kuri dzimuši vienā dienā un vienā dzemdību namā, astroloģiski ir dažādi. Tie taču dzimuši katrs savā gultā. Līdz ar to sākas ģeogrāfiskās un astroloģiskās atšķirības.

Tāpat ar sapņu grāmatām. Katra no tām vairāk piemērota kādai cilvēku grupai, bet nevienam — ideāli. Vispārējie simboli saskan, tie derīgi daudziem. Seksa simboli sakrīt visiem. Sekss ir vajadzīgs visām dzīvajām būtnēm.

– Ja psihoterapeits nesajūt cilvēku enerģētiski, tad viņa darbība ir ļoti ilga un teorētiska, ne vairāk. Pacients saņem arī dziednieka iedvesmas un spēka lādiņu.

Pievienot komentāru