Kāpēc vairāk kā pusei jaunlaulāto nav seksa kāzu naktī?

Trešdaļa jaunlaulāto gaida otro rītu.

Kas var būt labāks par rīta seksu? Ir grūti atbildēt. Nogurušais pāris izvēlas pagulēt pēc drudžainās ceremonijas, un no rīta nodarboties ar pirmo seksu oficiāla pāra statusā. Būtu jauki, ja kāds atnestu jums brokastis uz istabu un pat apkalpotu jūs visu dienu.

9% jaunlaulāto pirmo nakti pavirza par 2 dienām uz priekšu

2

Pēckāzu sindroms dažreiz ilgst 1-2 dienas. Gandrīz 10% pāru jūtas tik noguruši, ka var tikai sapņot tikt līdz gultai un pagulēt…

16% pāru ir vilšanās par pirmo kāzu nakti

pervaya-brachnaya-noch_eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3

Ja pāris praktizē seksu pirms laulībām, nav pārsteigums, ka kāzu nakts spēj pievilt. Pie tā vainīgs nogurums un/ vai alkohola reibums, kas, kā mēs zinām, nav laba seksa sabiedrotie. No otras puses, tas nozīmē, ka 84% cilvēku ir diezgan apmierināti ar pirmo kāzu nakti. Ja jūs ietilpst pirmajā grupā, neuztraucieties. Jums joprojām būs daudz gadu, kas labos šo mazo neveiksmi.

89% līgavu izvēlas īpašu kāzu nakts apakšveļu

4

Grezna, jutekliska, mežģīņu, zīdaina apakšveļa – tas noteikti ir labi. Kurš vīrietis var pretoties skaistai sievietei tādā apģērbā? Bet no tā izriet nākošais punkts…

37% līgavu pārvelk grezno apakšveļu uz “parasto, mājas variantu”.

5

Viena trešdaļa no līgavām baidās sabojāt jauno apakšveļu. Šī iemesla dēļ meitenes pārģērbjas parastajā apakšveļa, kuru nav žēl.

2% pāru tā arī nesaņemas nodarboties ar seksu pirmajā nedēļā pēc kāzām

6

Protams, 2% – tas nav tik daudz, bet tomēr. Pietiekami savādi, ja jaunizceptais pāris visu nedēļu nevar atrast laiku, lai darītu visinteresantāko. Varbūt viņiem bija seksa maratons pirms kāzām, un tagad viņiem ir nepieciešams mazliet atpūsties?

1% pāru ar seksu nenodarbojas vispār

7

Pētījumi liecina, ka 1% no visām laulībām izjūk tūlīt pēc kāzām. Iemesli ir daudz, sākot no strīdiem līdz pilnīgai nesaderībai, bet fakts paliek.

©TOPRAKSTI.LV/FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru