Katras zodiaka zīmes slepenie ieroči! Uzzini, kas tevi padara atšķirīgu!

Svari

Svariem patīk komunicēt un tas ir tas, kas piesaista citus. Sabiedrībā viņi gandrīz vienmēr ir uzmanības centrā, un ap tiem pulcējas cilvēki, kuri ieklausās katrā viņu teiktajā vārdā. Svariem ir ļoti grūti paciest vientulību, un diena, kas pavadīta 4 sienās, viņiem ir līdzīga spīdzināšanai.

Skorpions

Intrigas- Skorpionu slepenais ierocis. Ap viņiem ir daudz ienaidnieku, un tas nav pārsteidzoši. Jebkurš “vergs”, kas Skorpionam nodarījis pāri, uzreiz nonāk melnajā sarakstā. Un tad sākas atriebe. Skorpions rīkosies ļoti smalki un gandrīz nemanāmi. Bet tas sāpēs!

Strēlnieks

Strēlnieks piesaista ar savu skaistumu. Pārsteidzoši, cik viņi ir harmoniski veidoti. Strēlnieki ir skaisti gan iekšēji, gan ārēji. Viņi ne tikai seko savam ārējam skaistumam, bet arī pabaro iekšējo pasauli.

Mežāzis

Mežāža slepenais ierocis- viņa noslēgtība. Neviens nezina, kas ir viņa prātā, bet visiem interesē! Mežāzis prot ieintriģēt ar savu dabisko aukstumu. Šķiet, ka viņš ir vienīgais, kurš zina kaut ko tādu, kas citiem nav lemts. Intriģējoši!

Ūdensvīrs

Par Ūdensvīra ģenialitāti ir runāts daudz. Viņam piemīt nepārspējams talants! Tikai bieži Ūdensvīri paši iznīcina savus dabiskos ieročus. Pie visa vainīgs slinkums. Visas idejas un fantāzijas dažkārt paliek Ūdensvīra galvā tikai tāpēc, ka viņš bija pārāk slinks, lai tos realizētu.

Zivis

Zivis ierocis- spēks. Pārsteigti? Jā, Zivis ir ļoti jutīgas. Bet iekšēji viņām piemīt liels potenciāls. Zivis ir pietiekami ambiciozas, neskatoties uz savu maigumu tās spītīgi iet uz mērķi. Jā, Zivis raud, bet nepadodas!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru