Ķer veiksmi aiz astes! Uzzini, kas tevi sagaida Dzeltenā Suņa gadā!

Strēlnieks

Lielāka uzmanība jāpievērš attiecībām, nevis darbam. Tas attiecas uz mīlestību, draudzību un pat attiecībām ar radiniekiem. Ir mazas grūtības, kuras var atrisināt tikai ar ilgstošām pūlēm. Darbā būs kavēkļi, būs jauni pienākumi, kas piesaistīs paaugstinājumu vai papildu ieņēmumus. Neaizraujies ar romantiskām intrigām, tās var radīt nopietnas sekas līdz pat laulībai.

Mežāzis

Karjeras pārmaiņas gaidāmas maijā. Pavasaris ir īpaši izdevīgs darba braucienu un gada finanšu plānošanas ziņā. Risinot nopietnus projektus, konsultējies ar ietekmīgiem cilvēkiem, ieklausies citu viedoklī, tas būs noderīgi. Jūs varēsiet atpūsties rudenī, tuvāk novembrim. Šajā laikā pilnīgi veltiet sevi ģimenei, plānojiet brīvdienas vai vienkārši pavadiet vairāk laika mājās. Romantiskas attiecības būs piepildītas ar neparastu aizraušanos, ir iespējamas jaunas paziņas.

Ūdensvīrs

Šis gads būs nepārtraukta baltā josla. Laiks būs veiksmīgs visās jomās, un no nepatikšanām jūs izkļūsiet bez sekām. Uzmanība tiks pievērsta mīlestībai un ģimenei, nebaidieties pateikt saviem mīļajiem jaukus vārdus un pasniegt dāvanas. Darbā vadieties pēc veselā saprāta. Neveiciet pārsteidzīgus secinājumus un nepieņemiet tuvredzīgus lēmumus. Pirms jauna projekta uzsākšanas padomājiet trīs reizes. Finanšu darbi atmaksāsies trīskārtīgi.

Zivis

Šogad mēģiniet pievērst uzmanību mājām un visam, kas tevi ieskauj. Veiciet remontu, stādiet dārzu, iesaistieties labdarībā. Jūsu spēks būs jūsu ģimenē un tuviniekos, koncentrējieties uz viņiem. Brīvdienas un atvaļinājumi nav priekš Zivīm, vismaz 2018. gadā. Laika trūkums atmaksāsies līdz gada beigām, sagaidīsiet ievērojamu finansiālu pieaugumu. Mīlestībā viss būs stabils, bez konfliktiem, jaunas attiecības nav plānotas. Atbalsts partnerim būs noderīgs, jo īpaši finansiāli.

Suņa gads paies miera un harmonijas zīmē, absolūti ikviens var cerēt uz karjeras vai personīgo izaugsmi. Pievērst īpašu uzmanību veselībai, rūpējieties par hroniskām slimībām un pārejiet uz pienācīgu uzturu. Un noteikti domājiet par to, kas atbilst Dzeltenā Zemes Suņa gadam, jo viņš atbalsta tikai tos, kas ievēro savas tradīcijas un vēlmes.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru