Klāt ziemas saulgrieži! Kurām horoskopa zīmēm tajos uzsmaidīs veiksme?

Visums Jaunā gada sākumu iezīmē nedaudz agrāk nekā mēs – 22. decembrī ir ziemas saulgrieži, un šogad tie turklāt vēl sakrīt ar Pilnmēnesi.

Apbrīnojams apvienojums – šajā atjaunošanās periodā, kad dzīvē ienāk jaunas vēlmes un perspektīvi plāni, iespējas un projekti, dažas zodiaka zīmes gaida īpaši labvēlīgi apstākļi.

Dvīņi (21.05 – 20.06)
Tev dota apbrīnojama enerģija un spēks īstenot pat ambiciozākos plānus. Vai tu sasniegsi karjeras virsotnes, uzlabosi materiālo stāvokli vai vienkārši jautri, bet bez lieliem ieguvumiem pavadīsi šīs dienas, atkarīgs tikai no tevis.

Katram savs ceļš un sava izvēle – ne Mēness, ne Saule nav tiesīgi tev diktēt citu.

Lauva (23.07 – 22.08)
Lozes ir izvilktas, rezultāts pareģots un zināms – tavā dzīvē sāks gaiša veiksmes un laimes josla. Viss notiks, viss izdosies, viss būs lieliski!

Prom šaubas, gaidas, slinkumu – tevi gaida uzvarētāja ceļš!

Svari (24.09 – 23.10)
Apbrīnojams laiks Svaru zīmes pārstāvjiem. Laiks privātiem lēmumiem, pašattīstībai un izaugsmei. Šķiet, nav vērts censties padarīt laimīgus visus, mainīt pasauli – sāc ar sevi.

Kas tev vajadzīgs, lai justos laimīgs? Tad dari to, padari sevi laimīgu! Saule un Mēness tev tajā
palīdzēs. Tomēr esi uzmanīgs – nekas nenotiek tāpat vien.

Strēlnieks (22.11 – 21.12)
Viss ritēs neparasti veiksmīgi un sekmīgi. Tomēr neizdosies sēdēt, rokas klēpī salikušam Tu vari izmantot šo unikālo laiku, bet vari arī nogulēt savu laimi. Izvēle tavās rokās, bet izvēles brīvība ir pats galvenais Strēlniekam.

Zivis (19.02 – 20.03)
Laime ir tepat blakus, atlicis tikai pastiept roku. Un atļaut sev būt laimīgam. Noskaņojies pozitīvi, pasniedz sev kādu dāvanu. Pienācis laiks saņemt atalgojumu par labajiem darbiem. Veiksme klauvē pie tavām durvīm!

Avots: “Gornnisa”

Pievienot komentāru