Ko Dzeltenā Suņa gadā sagaidīt mīlestības jomā katrai zodiaka zīmei

Strēlnieks (23.11. – 21.12.)

2018. gadā vientuļajam Strēlniekam beidzot būs jātiek galā ar savām jūtām. Mīli vai nemīli? Tikai godīgi. Ja jā, tad uz priekšu un ar dziesmu!

Negaidīta tikšanās ar bijušo mīlestību var ģimenes Strēlniekus pamatīgi mulsināt – tik ļoti, ka būs grūti tikt galā. Uzdod sev godīgu jautājumu- vai tev tas ir vajadzīgs?

Mežāzis (22.12 – 20.01)

2018. gadā Dzeltenais Zemes Suns sagatavojis īpašu pārsteigumu vientuļajiem Mežāžiem: tev būs laime satikt ne tikai mīlestību, bet arī patiesu dzīves draugu! Tāpēc esi uzmanīgs un seko līdzi savam izskatam.

Bet šīs zīmes ģimenes pārstāvjiem jāpārtrauc laulātā audzināšana par sīkumiem!

Ūdensvīrs (21.01-20.02)

2018. gadā visus Ūdensvīrus gaida mīlestība romantisko filmu garā. Daži no pazīstamiem stāstiem ir par tevi. Bet, kurš tieši, ir atkarīgs no jums!

Padoms vientuļajiem Ūdensvīriem: nesaki otrajā randiņā, ka sapņo apprecēties. Pat ja jums par to tiek jautāts!

Zivis (21.02. – 20.03.)

2018.gadā vientuļajām Zivīm mīlestības būs tik daudz, ka plūdīs pāri malām. Bet nerocieties izvēlētā pagātnē. Mazāk zināsi, labāk gulēsi, vai ne?

Tās Zivis, kuras jau ir precējušās, var sagaidīt dažas grūtības ar laulāto, ko izraisīs mīklas un slepena uzvedība. Esi ļoti godīgs pret savu vīru (sievu), pretējā gadījumā laulība var beigties ļoti ātri!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: fabiosa.com

Pievienot komentāru