Ko jūs redzat šajā fotogrāfijā?

 

Šī redzamā fotogrāfija internetā ir kļuvusi par īstu sensāciju un tiek ”šērota” ik minūti. Vai tu tajā ieraudzīji kaut ko sevišķu? Fotogrāfiju ir publicējis Ričards Kristiansons vietnē Facebook. Amerikānietis no Čikāgas, saka, ka šī fotogrāfija ir uzņemta caur parastu mobilā telefona kameru. Bilde neesot ne pārveidota, ne apgriezta, ne kādā citā veidā pārveidota.

Tajā ir redzama milzīga, tumša figūra ar spārniem un tādiem kā ragiem galvas daļā un izskatās pat lielāka par kaimiņu māju! Fotogrāfijas autors bijis tādā šokā, ka nezinājis ko patiesībā viņš ir nobildējis, tādēļ izlicis fotogrāfiju sociālajos tīklos, lai uzzinātu no līdzcilvēkiem, ko viņi par to domā un kas tas īsti varētu būt. Vai tiešām kas mistisks tajā slēpjas?

1-7

Neparastais uzņēmums bija apspriestākā fotogrāfija janvārī. Cilvēkiem bija skaidrs, ja tas arī bija kas mītisks tad noteikti dēmons. Daži vienkārši izteicās negatīvi un uzslavēja autoru par izcilo joku, kas ir izdevies un pavedis tūkstošiem cilvēku tam noticēt. Kā tu domā vai tas ir īsts vai vienkārši kāda kļūda?

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ogogo.top

Pievienot komentāru