Ko kopīgās gulēšanas poza var pastāstīt par jūsu attiecībām?

1

Pirmā poza ir tipiska cilvēkiem, kuri mīl viens otru, bet vēl nav viņu attiecību labākajā posmā. Cilvēki, kas guļ uz vēdera, ir nedaudz spītīgi un noslēgti. Tie, kas guļ uz muguras, ir neatkarīgi un pašpietiekami. Ja miega laikā ar partneri savijat kājas- tā ir zīme, ka jūsu attiecībās valda uzticēšanās un nepieciešamība pēc otra.

Cilvēkiem, kas guļ otrajā pozā, ir stabilas un spēcīgas attiecības. Viņiem ir vajadzīga partnera klātbūtne, kontakts un sajūtu intimitāte. Tomēr šie cilvēki cenšas saglabāt savu personisko telpu, kas norāda, ka viņi ir diezgan pašpietiekami cilvēki.

Trešā poza ir izplatīta starp vecākiem pāriem. Ja partnera ķermenis ir atslābināts, viņi biežāk uzticas viens otram un ciena viens otra personīgo telpu. Taču kaislība šajās attiecībās jau sen ir mazinājusies. Šī poza var arī norādīt, ka nesen bijis strīds, vai viņu attiecībās ir spriedze. Guļot šajā pozīcijā partneri cenšas atgūt savu neatkarību pat uz attiecību rēķina.

Psihologi apgalvo, ka ceturtā poza raksturīgāka “spontānām” attiecībām. Šie partneri ir ļoti atšķirīgi: katram ir savi draugi, savi hobiji un intereses. Tomēr viņi uzticas viens otram un nav tendence mainīt savu partneri. Izstiepta roka norāda uz vēlmi sargāt mīļoto, vai mēģinājumu salabt pēc konflikta.

Piektā poza– pierādījumus lieliskām attiecībām: šie partneri ir viens otra labākie draugi, mīļotie, un atbalsta viens otru visu laiku. Viņi saskaras ar dziļu uzticību un simpātijām.

Sestajā pozā viens partneris it kā cenšas turēt otru aiz pleca. Drīzāk, viņš jūt dziļu nepieciešamību sajust savu partneri, pieskarties tam un aizsargāt. Tas, kurš guļ ar muguru pret partneri, iespējams, neizjūt pietiekami daudz brīvības.

Septītā poza– spilgts piemērs viena no partneru dominēšanai. Tomēr šādas attiecības bieži vien ir ļoti spēcīgas un laimīgas. Pārim ir brīnišķīga seksuālā dzīve un lomas mājās tiem ir skaidri nodalītas.

Astotajā pozā viens partneris apskauj otru no aizmugures. Tā ir uzmanības un rūpju izpausme. Neskatoties uz to, ka šiem cilvēkiem ir ērti un labi kopā, viņu attiecības ir pilnas šaubām un neskaidrības par nākotni.

Devīto pozu raksturo roku un kāju savīšana miegā. Tā ir kaislīgu un juceklīgu attiecību pazīme. Šiem cilvēkiem ir palielināta nepieciešamība sajust partneri. Arī īpašnieciski un greizsirdīgi cilvēki guļ šajā stāvoklī.

Desmitā poza nav tā labākā attiecībām. Tā raksturīga spītīgiem cilvēkiem un tiem, kas mēģina sevi aizstāvēt. Šie partneri nemēdz izrādīt savu mīlestību partnerim. Tā vietā viņi cīnās par vadību un dominanci attiecībās.

Būtu arī jāatzīmē, ka vispilnīgāk jūsu attiecības var raksturot poza, kādā pamostieties no rīta, nevis tā, kurā jūs aizmiegat. Daži psihologi apgalvo, ka šis darbojas arī pretējā virzienā. Ja jūs aizmigsiet “laimīgajās” pozās, jūsu attiecības var noregulēties.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru