Košāka par sauli: Renē Zelvēgere pirmo reizi pēc ilgiem laikiem iziet sabiedrībā!

Dažas slavenības labi iztiek bez sociāliem notikumiem. Piemēram, 48 gadus vecā Renē Zelvēgere gandrīz vairs nemēģina fanus iepriecināt ar saviem “svaigajiem” izgājieniem. Aktrise nav īpaši eksperimentējusi ar tēliem, tāpēc paparaci ir grūti iegūt “lielo džekpotu” ekskluzīvu fotogrāfiju veidā.

Situācija mainījās, kad Renē apmeklēja filmas “As Different as I” pirmizrādi Losandželosā. Pēkšņi Zelvēgere pārsteidza visus ar savu saulaino tēlu. Vārda tiešajā nozīmē! Viņas kleita bija tik dzeltena, ka būtu grūti to neievērot. Šī krāsa kļuva par tērpa galveno odziņu, kas pat nebija jāpapildina ar papildus aksesuāriem kā kaklarotas un kuloni. Tomēr pirkstā viņai bija masīvs gredzens, padarot tēlu vēl greznāku.

Renē atradusi smalko līniju starp iespaidīgo un pārspīlēto, tāpēc izskatījās vienkārši izcili! Bēšās laiviņas izskatījās ļoti eleganti. Grims ar uzsvaru uz dabiskumu arī ļoti iederējās, kā arī pilnīgi vienkāršā, bet piemērotā frizūra. Dažreiz ir lietderīgi ilgstoši palikt ēnā, lai pēc tam izietu ārā un apžilbinātu visus!

©TOPRAKSTI.LV / Avots: fabiosa.com

Pievienot komentāru