Krievijas varasiestādes mēģina pusaudžu sarīkotu slaktiņu Permā uzdot par “parastu pusaudžu vicināšanos ar nažiem”. FOTO

Ceturtās klases skolēni ieskrēja mūsu klasē. Viens no viņiem bija ievainots, bija sagriezts pirksts un kakls. Bija smaga asiņošana, tā tika pārtraukta. Cietušais teica, ka vispirms uzbrucējs viņam iesita pa galvu, un pēc tam uzbruka ar nazi” saka viens no skolēniem, kas bija citā klasē.

 

Tad noziedznieki mēģināja līdz galam sekot kanonam un izdarīt pašnāvību. Bet pēc tam, kad viņi viens otram iedūra ar nažiem, viņi nolēma atteikties no šīs idejas. Abi tika aizturēti un vispirms nogādāti slimnīcā, kur viņi saņēma medicīnisko aprūpi.

Un tagad ķirsis uz kūkas. Neskatoties uz visām liecinieku liecībām un upuriem, varasiestādes turpina apgalvot, ka starp puišiem patiesībā notika vienkārša nažu vicināšanās starp puišiem. Tas ir, saskaņā ar oficiālo versiju, Bidžakovs un Buslidze kaut ko nesadalīja un turpināja sarunu ar nažiem, kuras laikā viņi nejauši nonāca klasē. Skolotāja un četri zēni vienkārši mēģināja tos izšķirt, tāpēc viņiem bija durtas- grieztas brūces.

Vēl jo vairāk. Federālie kanāli neuzskata, ka ir vērts pievērst uzmanību šim notikumam, un aprobežojās vien ar īsiem sižetiem. Kāds uzkata, ka ārpolitika un parakstu skaits par labu Putinam ir daudz svarīgāk nekā notikumi Permā.

Ap šo traģēdiju ir daudz jautājumu, bet nav skaidrs, kam tos uzdot. Puisis bija gan skolas melnajā sarakstā, gan psihoneiroloģiskā dispansera uzskaitē. No skolas viņš bija atskaitīts, visa informācija, ko viņš skatījās internetā, bija visu acu priekšā.

Viņš arī neslēpa savus nodomus, bet notikumu iepriekšējā vakarā viņš viņš savam labākajam draugam atklāja, ka rīt skolā grib izdarīt pašnāvību. Puiša vecāki nespēja tikt ar viņu galā un vairākkārt lūdza palīdzību dažādām organizācijām, bet tagad vienkārši atsakās viņu apmeklēt slimnīcā.

Un, neraugoties uz to, neviens viņu nepārtrauca. Bet Bidžakovs nav vienīgais visā valstī, visticamāk, šādu nelīdzsvarotu personu ir daudz vairāk. Ja to turpinās ignorēt, tad tas kļūs par ikdienu.

Mēs izsakām visdziļāko līdzjūtību visiem upuriem, un cerams, ka notikušais tiks pienācīgi izmeklēts!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: ofigenno.com

Pievienot komentāru