Kur basketbolists Timma izšķiež divus miljonus, ja jādzīvo uz sievas rēķina?

Ekrānuzņēmums no Instagram

Basketbolista Jāņa Timmas sieva Anna Sedokova atzīst, ka jau gadu uztur savu vīru. Spriežot pēc ierakstiem soctīklos – Timma un Anna bauda atpūtu Grieķijā- tātad, no Sedokovas saņemtais pabalsts ir pietiekami liels, spriež šova “Stīvais Nemelo” komiķis Maksims Trivaškevičs.

2019. gadā Timma no “Himkiem” “uz rokas” saņēma gandrīz divus miljonus.

Timma, kamēr nespēlē “basīti”, varētu pasniegt kursus ar nosaukumu “Kā notriekt divus miljonus!” – kursi būs dārgi, jo mērķauditorijai “piķa” pietiek. Pašlaik Timma skaitās Sedokovas apgādājamais, un viņa par to saņem nodokļu atvieglojumus.

Timma ir tik ļoti pārrusificējies, ka Instagramā ierakstus publicē krievu valodā, bet tas nav nekāds brīnums – jau no bērnības treneri viņam visu skaidrojuši krieviski, pamatā gan ar lamuvārdu palīdzību. Kad Sedokova Timmu lamā, ka viņš visu dienu apenēs sēž pie televizora, Timma jūtās kā bērnībā.

Timmam, uzvelkot sporta drēbes, virsū jābūt uzšuvei ar ģenerālsponsora Annas Sedokovas vārdu un logo. Sievas finanses vismaz ir labs pierādījums, ka viņa ar Jāni nav kopā naudas dēļ. Jānis varbūt ir, bet Anna noteikti ne.

Klīst puslīdz nopietnas runas, ka Timma jau parakstījis jaunu līgumu – un tādu profesionāli gribēs visi – jo kuram gan nenoderēs labs basketbolists, kuram algu kluba vietā izmaksā sieva!? Tas taču ir perfektais darbnieks!

COMMENTS

Pievienot komentāru