Kur Pateicības dienu pavada Donalds Tramps ar ģimeni? Īsta zelta pils! FOTO

2

Bet, lai pievienotos bagāto un ietekmīgo Floridas cilvēku klubam (kurā Donalds, protams, ir), iegādāties pat luksusa māju ir par maz. Ir arī nepieciešams samaksāt iestāšanās maksu $ 100 000 apmērā, un maksāt $ 14 000 dalības maksu ik gadu.

3

Interesanti, Tramps ir darījis visu, lai viņa pelnītā atpūta šajā vietā būtu patiesi rāma. Viņš jau agrāk vērsās vietējās iestādēs ar lūgumu izmainīt vietējās lidostas darba laiku, atsaucoties uz kaitinošo troksni. Un panāca savu! ASV Federālā aviācijas administrācija aizliedza veikt jebkādas pacelšanās vai nolaišanās darbības viņa mājas tuvumā.

4

5

Tagad viņu nekas netraucē baudīt savrupmājas skaisto interjeru labā kompānija. Jāatzīst, ka telpu izkārtojums ir vairāk kā sava veida renesanses pils. Gandrīz visas mēbeles tiek izgatavotas pēc pasūtījuma vai ir ierobežotu kolekciju eksemplāri.

6

Mājas iekārtojums ir burtiski savākts no visas pasaules, bet uz sienām ir eļļas gleznojumi. Nav brīnums, ka ar šādu karalisku apdari savrupmājā ir arī četras gultas ar baldahīnu! Patiesībā, daudzi no interjera motīviem aizgūti no spāņu stila.

7

8

Bet neskatoties uz to visu, pašreizējā Trampa vizīte neizraisa siltas jūtas vietējiem bagātniekiem. Varbūt tā ir tikai skaudība?

9

Neatkarīgi no tā, Donalds Tramps nav no tiem, kas piešķir lielu nozīmi sabiedrības viedoklim. Un, ja viņš gatavojas baudīt brīvdienas ar savu ģimeni, tad nekas viņu nespēs iztraucēt!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru