Kurām horoskopa zīmēm jāpiesargās DECEMBRĪ?

Astrologi apgalvo, ka decembris būs daudzējādā ziņā ļoti patīkams mēnesis, bet dažās horoskopa zīmēs dzimušajiem nepaveikties, ja viņi nebūs uzmanīgi šajā skaistajā svētku mēnesī.

Auns
Šī atklātā un patiesā zodiaka zīme bieži neredz citos ļaunus nodomus. Aunam jākļūst vērīgākam un jābeidz uzticēties mazpazīstamiem cilvēkiem naudas jautājumos – pastāv krāpšanas vai maldināšanas draudi.

Vērsis
Vērsis ir attiecībās ļoti lojāla zīme, pacietīga un saprotoša. Šomēnes Vērsim draud vilšanās tuvā cilvēkā.

Vērsim jāpārbauda jebkura informācija par savām attiecībām. Neuzticies cilvēkiem, kuri vēlas sēt nemieru un nesaprašanos tavā privātajā dzīvē ar melīgiem apgalvojumiem.

Svari
Zināms, ka šajā zīmē dzimušajiem nepatīk pārmaiņas. Svariem ieteicams uzmanīgi izskatīt visus piedāvājumus un neatteikties no iespējas padarīt savu dzīvi veiksmīgāku.

Svariem decembrī ir lieliska iespēja nelaist garām kādu laimīgu gadījumu. Otru tik veiksmīgu brīdi tuvākajā laikā vari negaidīt!

Mežāzis
Mežāža spītība un tiešums ir zināms visiem. Ja Mežāzis neizrādīs savaldīgumu un lojalitāti, viņa sarežģītais raksturs var izspēlēt sliktu joku un sagādāt nepatikšanas, par kurām viņš vēlāk nožēlos. Labot to visu būs grūti.

Mežāzim zvaigznes iesaka izvairīties no konfliktiem un piekrist saprātīgam kompromisam, pat ja to negribas.

Zivis
Decembris ir laiks, lai veidotu jaunas iepazīšanās un lietišķus kontaktus. Ieteicams pievērst uzmanību veselībai. Tieši šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem decembrī būs viegli uzlabot fizisko pašsajūtu un izvairīties no veselības problēmām nākotnē.

Zivīm iesaka nepārpūlēties un vērsties pie ārsta, ja ir kādi straucoši simptomi.

Pievienot komentāru