Meitenes, ieskatieties! Šajās horoskopa zīmēs dzimst gudrākie vīrieši

Gudrība, protams, ir prāts, intelekts, liels zināšanu apjoms, viedums – un arī prasme to visu izmantot dzīvē, liekot lietā arī dzīves pieredzi, pārliecību par sevi un personības īpašības.

Parasti gudrība nāk ar gadiem, bet ne vienmēr un ne visiem. Astrologi apgalvo, ka dažām zodiaka zīmēm tā ir raksturīgāka nekā citām.

Tātad noskaidrosim, kurās zodiaka zīmēs visbiežāk sastopami gudri un pat viedi vīrieši?

Vēzis
Vēžiem raksturīgas šādas īpašības: tālredzība un piesardzība; emocionalitāte un augstas analīzes spējas
Dziļa erudīcija un augsts profesionālisms. Un tas viss slēpjas aiz priecīga cilvēka ārienes, bez aktīva, agresīvi vīrišķīga spēka.

Liela pacietība un saasināts jūtīgums palīdz, ja vien Vēzis to vēlas, atrast pieeju jebkuram cilvēkam un arī turēt jebkuru cilvēku pienācīgā attālumā.

Vēži ir ļoti nesteidzīgi, praktiski, aprēķinoši – iespējams, tajā arī slēpjas viņu gudrība

Jaunava
Jaunavas zīmē dzimuši vīrieši ir lieliski organizatori – viņu ātrais un precīzais prāts apvienojumā ar pārsteidzošo loģiku sniedz iespēju gandrīz momentā izdomāt risinājumus sarežģītākajās situācijās.

Pieticības un atturīguma apvienojums, ko papildina absolūta tiekšanās pēc pilnības itin visā – lūk, viņu augsto analītisko spēju avots. Un tas, protams, palīdz arī profesionālajai izaugsmei.
Jaunavas zīmē dzimušie ļoti vērīgi izturas pret detaļām un sīkumiem.

Ar gadiem Jaunava uzkrāj lielu zināšanu pieredzi profesionālajā un privātās dzīves jomā, kļūst līdzsvarotāki un savaldīgāki – nu, īsti gudrinieki!

Strēlnieks
Šī aktīvā un tiešā zīme bērnībā ir īsts velnēns, bet kļūst patiesi gudrs cilvēks nopietnākā vecumā.
Strēlnieka zīmē dzimuši vīrieši vienmēr ir atvērti visam jaunajam, viņi alkatīgi tver jaunas zināšanas, iespaidus, emocijas – viņi vēlas uzzināt par dzīvi visu.

Kaislīgi ceļotāji, kas nespēj nosēdēt mierīgi ne mirkli, ar gadiem viņi tomēr kļūst rāmāki un viedāki.
Strēlnieka gudrība ir dzīves iespaidu daudzums, kas pārgājis no kvantitātes kvalitātē.

Ūdensvīrs
Ūdensvīram piemīt apbrīnojama tieksme pēc saziņas un informācijas apmaiņas. Ar gadiem viņš kļūst par “Staigājošu enciklopēdiju”, kas zina visu!

Viņš arī ir lielisks analītiķis. Lai saprastu Ūdensvīru, jābūt erudītam cilvēkam un smalkam psihologam. Noderēs arī laba humora izjūta – tik interesanta ir šajā zīmē dzimušo domu gaita.

Ūdensvīri domā globāli, vērienīgi, tiecas īstenot kaut ko patiešām dižu.

Ūdensvīrs ir Visuma gudrības paudējs.