Kurās horoskopa zīmēs dzimst grūti iekarojamas sievietes? Viņas ir īstas ledus karalienes!

Foto – Pixabay

Izrādās, sievietes nepieejamība lielā mērā atkarīga no viņas horoskopa zīmes. Vietnes dailyhoro astrologi sagatavojusi šo zīmju reitingu.

Nepieejamas sievietes rada ap sevi noslēpumainības auru, viņas vilina un satrauc vīriešus, liekot darīt viņu labā visu, lai tikai iekarotu šo skaistuļu sirdi.

1. vieta. Mežāzis
Mežāži ir visnepieejamākās sievietes visā zodiakā. Kamēr viņas pašas neizlemj iziet pie vīra un veidot ģimeni, viņu sirdi iekarot ir praktiski neiespējami.

Viņam ir grūti izpatikt, bet pirmajā vietā gandrīz vienmēr – karjera. Ļoti smags iekarojums, kas padosies mīlas gūstā tikai tad, kad pati sagribēs.

Turklāt viņa ir ļoti izvēlīga, ļoti prasīga pret potenciālo partneri un savas romantiskās jūtas taupa kā īsts skopulis.

2. vieta. Lauva
Lepnajai un spītīgajai Lauvenei patīk, ka viņu ilgi un neatlaidīgi iekaro. Viņa nepadosies bez cīņas. Vīrietim, kurš vēlas piesaistīt viņas uzmanību, nāksies tērēt daudz laika, spēku un naudas.

Patvaļīgajai skaistulei patīk skaista aplidošana, dārgas dāvanas, neparasti pārsteigumi un par sevi pārliecināti vīrieši. Vienkārši sakot, viņas mīlestība ir jānopelna.

3. vieta. Zivis
Apburt Zivju zīmē dzimušu sievieti ir praktiski neiespējami. Ja vīrietis domā, ka ir viņu iekarojis, viņš maldās – patiesībā viņa pati jau sen viņu izvēlējusies un smalki manipulē. Zivis vienmēr ievēro pienācīgu distanci, ļaujot sevi aplidot, kad viņām pašām tas iepatīkas. Viņu jāiekaro katru dienu no jauna!

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

Pievienot komentāru