Kurās horoskopa zīmēs dzimst grūti iekarojamas sievietes? Viņas ir īstas ledus karalienes!

Foto – Pixabay

4. vieta. Dvīņi
Dvīņi tikai no pirmā acu uzmetiena izskatās vieglprātīgi: patiesībā tas ir apmāns. Šo sievieti ir grūti iekarot, jo viņa koķetē, rotaļājas, flirtē, bet nepielaiž sev tuvāk pat lielgabala šāviena attālumā. Viņa viegli un ātri aizraujas, bet tikpat ātri interesi zaudē.

Kamēr vien Dvīņus vīrietis patiesi saista, viņa būs blakus, bet, tiklīdz redzeslaukā parādās interesantāks eksemplārs, iepriekšējais tiek aizmirsts kā nebijis. Svarīgs astroloģisks fakts: daudziem Dvīņiem labāk patīk brīvas attiecības.

5. vieta. Svari
Svaru zīmē dzimušu sievieti arī grūti saukt par viegli iekarojamu. Viņa precīzi zina, ko vēlas no dzīves un kāds vīrietis viņai vajadzīgs. Ja tu neatbilsti viņas gaidām, viņa pat nevēlēsies ar tevi satikties. Svariem grūti iepatikties, bet tas ir iespējams ar pacietību, neatlaidību un pārliecību.

6. vieta. Svari
Sievietei, kas pārstāv Vēža zīmi, svarīgi sajust, ka vīrietim ir ļoti nopietni nolūki. Pretējā gadījumā viņa pārstās ar to satikties. Viņa ir orientēta uz ģimeni un nevēlas attiecības bez saistībām. Viņas sirdi nāksies iekarot ar kauju.

7. vieta. Jaunava
Jaunavai ir ļoti augsta prasību latiņa. Šī sieviete meklē sev partneri – ideālo vīrieti un nesamierinās ar “pagaidu variantu”. Viņa radusi visu idealizēt, īpaši attiecībā uz mīlestību. Jaunavas nepieejamība saistīta ar viņas augstajām gaidām un stingrajām prasībām. Ja viņa pamana, ka attiecības neattīstās ideāli, viņa sadedzina visus tiltus.

Pievienot komentāru