Kuru horoskopa zīmju pārstāves ir gudrākās sievietes?

Pastāv baumas, ka vīrieši nekādā veidā nevēlas sākt attiecības ar inteliģentām sievietēm. Bet mēs zinām, ka gudra ir jaunais seksīgā (smart is the new sexy)! Neatkarīgi no tā pat ar neapbruņotu aci ir pamanāms, ka pretējais dzimums tiecas pēc gudrām sievietēm.

Bet kuru zodiaka zīmju pārstāves ir visgudrākās? Astrologi apgalvo, ka šīm trim zodiaka zīmēm ir dabisks prāts, ko apskaudīs jebkurš kompetents vīrietis.

3.vieta – Mežāzis

No agras bērnības Mežāžu meitenes ir īpaši koncentrētas, viņas ir diezgan mierīgas un saprātīgas. Mežāzis ir pārāk uzmanīgs un nopietns, lai aizrautos ar bērnības niekiem. Kad Mežāžu meitene pieaug, viņa sevi ieskauj tikai ar īstiem cilvēkiem, viņas šaurajā paziņu lokā mirstīgajam grūti ielauzties.

Bet šādas sievietes lieliski atrod kopīgu valodu ar stipro dzimumu. Varbūt tāpēc, ka viņas runā ar vīriešiem vienā valodā. Daba apdāvinājusi Mežāzi ar īpašu stūrgalvību, jo tie var viegli izvest no sevis jebkuru zodiaka zīmes pārstāvi, turklāt neizraisot konfliktus un skandālus.

Panākumi profesionālajā jomā tiek sasniegti diezgan cienījamā vecumā, tomēr tas neaizkavē zīmes pārstāves būt par vienām no gudrākajām sievietēm.

2. vieta – Skorpions

Skorpionu sieviete ir vīrietis svārkos. Jā, jā, viņas sievišķība un vīrieša raksturs. Šādu sieviešu dzīve ir diezgan vienkārša, viņām piemīt reti sastopama intuīcija, kas palīdz redzēt visiem cauri.

Skorpionam atpazīt krāpnieku ir niecīgs jautājums, tāpēc manipulatoriem un nelabvēļiem vajadzētu uztraukties. Starp citu, Skorpionu meitenēm ir diezgan atriebīgs raksturs, tādēļ labāk viņas neizvest no dvēseles līdzsvara.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru