Labas ziņas par Mihaela Šūmahera veselību. Daudzi jau bija zaudējuši cerības!

Pirms sešiem gadiem slēpojot gūtas traumas dēļ paralizētā F1 pilota Mihaela Šūmahera stāvoklis ilgu laiku tika uzskatīts par tikpat kā bezcerīgi smagu. Tikai pavisam nesen izskanējusi jauna informācija, ka Pirmās formulas leģendas veselība ievērojami uzlabojas, vēsta resurss trendru.info.

Rietumu plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka Šūmahers vairs neesot piesaistīts gultai. Kā raksta “Daily Mail”, Šūmahers arī sācis patstāvīgi elpot, lai gan turpina saņemt dārgu un specifisku ārstēšanu, kas ģimenei izmaksā aptuveni 50 000 eiro nedēļā.

Kā zināms, 2013. gadā, slēpojot Francijas Alpos, Šūmahers krītot guva smagu smadzeņu traumu. Mediķi darīja visu iespējamo, lai glābtu F1 leģendas dzīvību, bet ilgi stāvoklis tika uzskatīts par bezcerīgu.

Pietuvināti avoti atklājuši, ka Šūmahers joprojām dzīvo 50 miljonus vērtajā pilī pie Ženēvas ezera.

Sākumā savrupmājā tika iekārtota īpaša piebūve ar visu nepieciešamo aprīkojumu, faktiski maza privāta slimnīca vienam cilvēkam.

Tagad žurnālistiem kļuvis zināms, ka Šūmahers jau pārcēlies no “savas slimnīcas” uz mājas galveno daļu, kur uzturas kopā ar ģimeni, kas tāpat kā iepriekš sargā viņu no mediju uzmanības.

Pievienot komentāru