Lai glābtu vadītāju, kas karājās virs kraujas, šis policists nolēma rīkoties drosmīgi… FOTO

Kāda ir lielākā atšķirība starp supervaroņiem un parastiem cilvēkiem? Daudzi sacīs, ka viņu superspēks, bet tā nav. Superspējsas- tas, protams, ir forši un noderīgi, bet pats galvenais ir liela sirds. Izklausās banāli, vai ne?

Lai būtu varonis, pietiek ar vēlmi palīdzēt cilvēkiem, un jābūt drosmei un apņēmībai pielietot šos nodomus realitātē. Tas būs pilnīgi pietiekami, bet visu veidu superspējas jau ir patīkams papildinājums un jaunas iespējas.

Šoreiz mūsu stāsta varonis ir īsts supervaronis un tajā pašā laikā parasts britu policists.

Piektdien, 1. decembrī policijas darbinieks Mārtins Villis pirmais ieradās nelaimes gadījuma vietā. Patrulējot savā rajonā, viņš pamanīja lielu automašīnu daudzumu un citu automašīnu, kas karājās pār tiltu.

Negadījums notika Līdsas tuvumā. Cik zināms, automašīnas vadītājs nespēja savadīt auto un izlauzās caur nožogojumu. Automašīna sagriezās un uzkārās tilta malām. Vadītājs bija iesprostots salonā.

Policists uzreiz novērtēja situāciju un satvēra automašīnu aiz riteņa, kļūstot par sava veida atsvaru.

“Šorīt nonākot pirmais negadījuma vietā uz A1M šosejas es ieraudzīju automašīnu, kas karājās pār tilta malu ar vadītāju salonā! Kad es kādu laiku jau biju turējis automašīnu, pārtraucot svārstības vējā, es nevaru aprakstīt sajūtu, kāda man bija, kad glābēji ieradās laikā!”

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru