Lai glābtu vadītāju, kas karājās virs kraujas, šis policists nolēma rīkoties drosmīgi… FOTO

Glābēji ieradās tikai 15 minūtes pēc zvana konsteblam. Viņi nostiprināja automašīnu ar trosēm un varēja izvilkt vadītāju. Viņam bija kāju traumas, bet nekā tāda, kas būtu apdraudējis viņa veselību.

“Es lūdzu upurim neļauties panikai un teica:” Mēs tevi izvilksim, puis, bet lai ko tu tur darītu, nekusties.” Katru reizi, kad garām brauca kravas automašīna, es redzēju, kā busiņš šūpojas un tikai domāju: “Tas ir tieši virs citas automaģistrāles, ja busiņš nokritīs, tas nogalinās vadītāju.”

“Protams, es domāju, ka šajā situācijā kaut kas var noiet greizi, un es pats ciestu. Bet dažreiz jums ir jāuzņemas visi riski, kad ir nepieciešams kādam palīdzēt.”

Konstebls Villis saņēma no saviem kolēģiem segvārdu Supermens un kļuva par vietējo zvaigzni. Martins saņēma arī lielu atzinību sociālajos tīklos, taču viņš turpina apgalvot, ka darījis tikai savu darbu.

Arī reālajā dzīvē ir kāds, kurš cilvēkus glābj pat bez jebkādām pārdabiskām spējām. Jā, iesēt cerību un optimismu citu sirdīs Martins Villis spēja. Manā sirdī noteikti. Lai vairāk ir tādu pašaizliedzīgu cilvēku, un pasaule būtu daudz labāka.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: ofigenno.com

Pievienot komentāru