Latvijas iedzīvotājs ievietojis visgodīgāko iepazīšanās sludinājumu

“Izskatīgs, sportisks, materiāli nodrošināts (ir arī auto) vīrietis meklē savu izredzēto, vienvārdsakot esmu katras sievietes sapnis, ir tikai viens trūkums – nekas no tā nav patiesība.

Esmu vājprātīgi slinks izdzimums, kas neko nedara bez pamatīga iemesla, videi draudzīgs, mūžīgi depresīvs negāciju mākonis, aizņemts – ilgtošās attiecībās ar datoru, iemīļotākā nodarbe – izsēdēt dīvānā vēl lielāku bedri un tā arī nav patiesība, atvaino.

Tā kā par sevi būšu pastāstījis un Tu saproti, ka esmu Tev kā radīts, tādēļ padomāsim, kādai būtu jābūt Tev:

Kas esi Tu? Tu esi tā, kuru var ņemt līdzi uz Tev garlaicīgām pasēdēšanām ne Tavu draugu kompānijā, neinteresantām izklaidēm un visur citur. Tu esi tā, kura, ja ne prot gatavot, tad prot pasūtīt ēdienu tur, kur to prot. Tu esi tā, kura spēj rast izklaidi tur, kur tās nav.

Es ne tuvu neesmu ideāls – neciešams virtuvē, ar vēl neciešamāku raksturu, neviens, pat ne mans kaķis, nespēj mani paciest, vismaz ne ilgtermiņā, atklāti sakot, mēs ienīdām viens otru, kaut arī viņš ar mani dzīvoja aprēķina pēc (Whiskas, kitekat utt. utt. ), tomēr pratām sadzīvot un izdzīvot.

Kā viss izvērtīsies, nezinu, uzraksti, paskatīsimies.”

AVOTS: LAT.MIXNEWS.LV 

COMMENTS

Pievienot komentāru