Lielais horoskops DECEMBRIM visām zodiaka zīmēm. Ko sola gada pēdējais mēnesis?

Astronomiskie ķermeņi piedalās mūsu dzīves notikumu veidošanā. Astrologi stāsta par to, kāda zvaigžņu un planētu ietekme būs šā gada pēdējā un ziemas pirmajā mēnesī.

Auns

Aunam 2020. gada beigās izdosies mainīt savu dzīvi – atrast jaunu darbu, atklāt sevī jaunus un ļoti noderīgus talantus. Visstabilākais mēneša laiks būs tā pirmā puse. Zvaigznes būs ļoti mierīgas. Tas būs ideāls periods jaunu lietu uzsākšanai, maksimālajai aktivitātei darbā.

Vērsis

Nelabvēļi aktivizējas tikai uz dažām dienām, bet pat tādā neilgā laikā viņi var sabojāt garastāvokli.

Astrologi iesaka šīs zīmes pārstāvjiem atbrīvoties no ilūzijām par apkārtējiem cilvēkiem. Nav jādomā, ka visi ir tikai pozitīvi. Jāiemācās pieņemt cilvēkus tādus, kādi tie ir. Tas ir ļoti noderīgi attiecību, draudzības un ģimenes lietās.

Dvīņi

Jāsatiekas ar ziemu, ielaižot savā dzīvē pārmaiņas. Var arī veikt sava stila maiņu, atjaunināt garderobi, apmeklēt frizieri. Vissvarīgākās iepazīšanās Dvīņiem ir jāizdara mēneša pirmajā pusē.

Pēc tam cilvēki kļūs aizkaitinātāki, savtīgāki un drūmāki.

Sagaidāms, ka līdz decembra beigām viss atkal atgriezīsies savās vietās, parādīsies savstarpēja izpratne un pozitīva gaisotne.

Vēzis

Vēžiem vajadzētu pārskatīt savu uzvedību un metodes finanšu mērķu sasniegšanai. Vēži ir jāatbrīvojas no traucējošas izturēšanās, cik ātri vien iespējams, jo decembrī nakts spīdekļi lēnām palielinās savu labvēlīgo ietekmi.

Mēneša otrā puse ideāli piemērota darbam, jaunu lietu un projektu uzsākšanai, darbavietas maiņai.

Zvaigznes ir šo cilvēku pusē, tāpēc viss, kas viņiem vajadzīgs, ir pašpārliecinātība un arī vēlme gūt panākumus.

TURPINĀJUMU LASI NĀKAMAJĀ LAPĀ!

COMMENTS

Pievienot komentāru