Danilāns: Nečupoties, divi metri un uz ielas ar svešu meiteni nebučoties!

Foto – LETA

Tautā mīlētais profesors, gastroenterologs Anatolijs Danilāns kanālā Rīgas TV24 vērtē Latvijā ieviestos ierobežojumus Covid-19 izplatības ierobežošanai kā labus un pareizus.

Danilāns gan norāda, ka varbūt vēlāk kāds no pašreizējiem noteikumiem izrādīsies lieks, taču šobrīd tie noteikti ir jāpilda.

“Patreiz, kamēr ir pieņemts un zinātniski pētījumi rāda, ka tomēr tam ir nozīme, kamēr nav vakcīnas un visu citu ārstniecības paņēmienu, kā īsti kovidu ārstēt, noteikti jā – jānēsā, jāklausa, noteikumi jāievēro. Nečupoties, divi metri staigāt, uz ielas ar svešu nebučoties,” norāda ārsts.

Danilāns uz jautājumu, kā stiprināt sevi pret Covid-19, iepriekš atzina, kaķiploki tur nelīdzēs. Žurnālam “Kas Jauns” ārsts paudis: “Vienīgais, kā savu organismu varam stiprināt, ir veselīgs dzīvesveids. Tas nozīmē pilnvērtīgi ēst. Un to nu gan varam! (..) Nu nav tāda unikāla produkta – krila eļļa, ķiploks vai sīpols – kuru nu štopēsi iekšā un kļūsi absolūti vesels. Tam lielas nozīmes nav.”

Kā ziņots, Covid-19 izplatības ierobežošanai valstī no 9.novembra līdz 6.decembrim izsludināta ārkārtējā situācija un noteikta virkne ierobežojumu.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Nomirsi laimīgs! Anatolijs Danilāns atmasko interneta mītus par asins šķidrināšanu un organisma attīrīšanu

Anatolijs Danilāns: Izmet šīs lietas no ledusskapja, ja gribi notievēt!

Anatolijs Danilāns: Latvieši tabletes ēd tonnām arī bez vajadzības!

Pievienot komentāru