Liepājā PAZUDUSI sirmgalve: Meklēšanā piesaistīti arī brīvprātīgie!

Policijas sniegtās pazudušās sirmgalves pazīmes – augums 150 cm, īsi, sirmi mati, kājās brūnas krāsas apavi un puķaina kleita. Sieviete var neorientēties laikā un telpā.

Savukārt pazudušās mazmeita papildina: “Viņa arī sevi neapzinās un, iespējams, ka nepateiks pat to, kā viņu sauc. Vienā ausī zelta auskars ar bumbiņu, otrā nav, jo pazudis.”

Valsts policija lūdz: “Ja Jūsu rīcībā ir informācija par sievietes atrašanās vietu vai cita viņas meklēšanai nozīmīga informācija, lūdzam Jūs par to informēt Valsts policiju pa tālruni 110.”

Jāpiebilst, ka sestdien, 26.augustā, Liepājā, Dienvidrietumu rajonā, pazuda vēl kāda sirmgalve.

Kā portālam liepajniekiem.lv pastāstīja viņas dzīvesbiedrs, sieviete, kurai ir alcheimera slimība, bija pazudusi pāris minūšu laikā, kamēr viņš, pirms došanās pastaigā, bija piegājis pie atkritumu konteinera, lai tajā iemestu gružus.

Taču šīs nedienas bija ar laimīgām beigām. Kā portālam liepajniekiem.lv pastāstīja Andris Ronkausks, šo meklēto sēžam uz soliņa pludmalē pie Glābšanas stacijas aptuveni stundu pēc viņas pazušanas atrada Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas darbinieki.

Un tā kā kārtības sargi bija lietas kursā par kundzes meklēšanu, nogādāja viņu dzīvesvietā pie izmisušā vīra.

Andris Ronkausks silti iesaka tuviniekiem, kuru gados vecajiem radiniekiem ir problēmas ar atmiņu, viņus uzmanīgāk pieskatīt.

Un aicina: “Savukārt pārējos iedzīvotājus es gribētu lūgt pievērst uzmanību saviem pagrabiem, sētām, šķūnīšiem. Tas būtu liels atbalsts meklētājiem. Jo nevar izslēgt, ka meklējamais iemaldījies kādā neaizslēgtā šķūnītī, kurā tā saimnieks varbūt bieži neiegriežas.”

AVOTS: liepajniekiem.lv

Pievienot komentāru