Liepājā zīdaini vecāki sita tik ļoti, ka ielauza galvaskausu! IEMESLS ŠOKĒ

Liepājas tiesa 9 septembrī nolasīja spriedumu pirms diviem gadiem sāktajā krimināllietā, kurā jauna sieviete un viņas dzīvesbiedrs apsūdzēti vardarbībā pret zīdaini, kuras rezultātā bērns nonāca slimnīcā ar smadzeņu satricinājumu un lauztu galvaskausu, raksta portāls liepajniekiem.lv.

Pēc notikušā abiem atņemtas bērna aprūpes tiesības, un meitenīti nesen adoptējusi cita ģimene. Taču viņas bioloģiskajai mātei pērn piedzimis vēl viens bērns. Kāda būs šī bērna nākotne? – šāds jautājums tiesas prāvā izskanēja gan no prokurores, gan cietušās meitenītes pārstāvjiem.

Apsūdzētie, 23 gadus vecā Anna Marija Meļņikova un 37 gadus vecais Aivars Brunavs, kopā vairs nedzīvo un arī uz apsūdzēto sola sēž atstatu viens no otra. Ģimene izjukusi pēc tam, kad tolaik septiņus mēnešus vecais bērns ar smagām traumām nonācis slimnīcā. Aivars gan nav mazās meitenītes bioloģiskais tēvs – ar Annu iepazinies, kad viņa jau bijusi mātes cerībās. Tomēr meitenītes dzimšanas apliecībā viņš ierakstīts kā tēvs.

Abi nu jau bijušie meitenītes vecāki tiesā liecināt atsakās, tāpēc tiesnese nolasa tās liecības, ko viņi snieguši izmeklēšanas laikā.

Saskaņā ar apsūdzību, A. Brunavs no 2014.gada augusta līdz 3.novembrim alkohola reibumā un dusmu uzplūdā par to, ka zīdainis raud, kliedzis uz meitenīti un sitis viņai ar roku pa dibenu, kā arī seju, licis bērnu uz vēdera un spiedis viņa seju spilvenā, tādējādi smacējot mazuli un nomācot viņa raudāšanu.

Lai apklusinātu bērnu, aiz žokļa spiedis ciet zīdaiņa muti vai ar pašas meitenītes kājas pēdiņu sitis mazulim pa seju, traumējot lūpu un smaganas, kas sākušas asiņot. Reiz vīrietis brīdī, kad bērns barots, tīši apgāzis šūpulīti ar zīdaini iekšā. Par laimi, toreiz meitenīte bijusi piesprādzēta un savainojumus nav guvusi, taču citā reizē viņai vairs nav paveicies.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ivars Fišers</cite>

    kā tādi kropļi vēl ir dzīvi ?

  • <cite class="fn">Kristīne Blumberga</cite>

    Tas jau ir smiekligi,tads sods par vinja nodarito!!!kauns!!!Tadu cilveku talak no cilvilizacijas.Tas tikai Latvija iespejams!

Pievienot komentāru