Grupas Linkin Park solists pirms pašnāvības atstājis testamentu. No tā satura kļūst baisi.

“Es pazaudēju savu otro pusīti, un mani bērni zaudēja savu varoni – viņu tēvu. Mums bija fantastiska dzīve, un tagad tā kļuvusi par sava veida briesmīgo Šekspīra traģēdiju. Kā man tālāk būt? Kā es varu savākt savu salauzto dvēseli? Vienīgā atbilde, ko es zinu, ir audzināt mūsu bērnus mīlestībā, kas paliek manī,” Talinda stāsta par sava vīra zaudēšanu.

“Visus šos gadus, kad mēs ar tevi sazinājāmies, tavs azarts bija lipīgs. Tava prombūtne atstāj tukšumu, kas nekad vairs netiks aizpildīts- tava jautrā, ambiciozā, radošā, laipnā un dāsnā balss neskan istabā. Mēs cenšamies atgādināt sev, ka tie “velni”, kuri tevi aizveda, vienmēr ir bijusi daļa no tavas dzīves,” Linkin Park grupas locekļi savā oficiālajā lapā ierakstīja nākamajā dienā pēc solista nāves.

“Galu galā, tas, kā tu dziedāji par šiem dēmoniem, nekavējoties lika visiem tevī iemīlēties. Tu bezbailīgi atklāji tos un darīji to tādā veidā, ka apvienoji mūs visus un padarīji mūs cilvēcīgākus. Tev bija milzīga sirds, un tu nevarēji to noslēpt.”

Grupa atcēla to daļu no pasaules tūres One More Light Tour, kam vajadzēja noritēt ASV. Bet grupas locekļi teica, ka mīlestība uz mūziku, ko Česters Beningtons bija viņiem radījis, nekad nebeigsies.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: ofigenno.cc

Pievienot komentāru