Lūk, kurai horoskopa zīmei ir attīstītākā intuīcija!

5. Mežāzis

Mežāžiem mēdz būt situāciju intuitīvi uzplaiksnījumi, bet viņi parasti neuzskata to par dāvanu, bet par sava veida garīgo slimību izpausmi. Viņi reti pastāsta citiem par saviem redzējumiem, baidoties, ka viņus nosauks par trakiem. Iemācoties ignorēt to, ko citi saka, jūs varat pacelties šajā sarakstā daudz augstāk.

4. Jaunava

Šai zīmei ir cieša saikne ar dabu, kas dod tai spēcīgas intuitīvas spējas. Jaunavu vienīgais trūkums ir tas, ka reizēm viņas ļauj loģikai sajaukt savas sajūtas.

3. Skorpions

Šī ir visnepārspējamākā zīme spējā uzminēt citu cilvēku motīvus, bet, diemžēl, Skorpioni reti var paredzēt to, kas viņus sagaida. Viņu galvenā spēja ir tāda, ka viņi vienmēr zina, kad kāds viņos ir iemīlējies.

2. Zivis

Zivīm ir ļoti reta dāvana – viņi redz vispārēju priekšstatu par notiekošo. Viņi ne tikai zina, ko citi domā, bet arī saprot, kāpēc viņi šādā veidā domā. Mēdz gadīties, ka jūs vismaz kādu brīdi sapņojat atslēgt šo savu spēju!

1. Vēzis

Vēzis uztver cilvēku izjūtas un emocijas tā, it kā liktu Taro kārtis. Supersensitivitāte un attīstītā empātija ļauj redzēt jebkuras situācijas būtību. Tu esi īsts ekstrasens!

Ticēt šim vērtējumam vai nē – tas ir atkarīgs no jums.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: fabiosa.com

Pievienot komentāru