Lūk patiesība: Kā savā starpā satiek karaliene ar Keitu Midltoni

Diez vai jums tuvākajā laikā sanāks izlasīt atklātu interviju ar viņas augstību par šo tēmu, bet bieži vien rīcība izsaka daudz vairāk, kā vārdi, un ar karalieni tas notiek diezgan bieži. Piecu prinča Viljama un Keitas Midltones laulības gadu laikā karaliene izvairījās tikties ar mazdēla izredzēto. Neskatoties uz to, kā sievietes vismaz trīsreiz bija palikušas viena otrās sabiedrībā, vienā telpā, viņas neka nekomunicēja.

Ne visiem ir zināms precīzs datums, kad Viljams un Keita sāka tikties, bet runā, ka kaisles dzirkstelīte paskrēja viņu starpā jau prinča 21 dzimšanas dienas svinību laikā, 2003. gada jūlijā. Uz to brīdi, kad viņi abi beidza izglītību Sent-Endruses universitātē, jeb 2 gadus vēlāk, viņi jau bija paspējuši iziet vienai šķiršanas reizei, kas padarīja viņu attiecības tikai stiprākas. Bet karaliene domāja, ka tai dienā Viljams svinēs universitātes absolvēšanu kopā ar saviem draugiem, tāpēc viņa atnāca apciemot viņu tikai uz Karaliskās Militārās Akadēmijas absolventu parādi Sandherstā 2006. gadā.

Tālāk sekoja pāra šķiršanās, kura ilga 4 mēnešus, un tikai gadu pēc viņu atkalapvienošanās Keita beidzot satikās ar karalieni. Piecus gadus kopš viņu pirmās satikšanas Viljams un Keita bija pārliecināti, ka viņiem būs kopīga nākotne vienam ar otru. Intervijā, kura uzrīkota sakarā ar bildinājumu, Keita teica: “Pirmoreiz es satiku karalieni Pītera un Otemas Filipsas kāzās. Elizabete bija viena no daudziem viesiem un bija ļoti jauka”. Viljams arī teica par savu vecmāmiņu: “Viņa jau sen gribēja iepazīties ar Keitu”.

Spriežot pēc visa, Keita atstāja uz karalieni labu iespaidu, jo mēnesi vēlāk viņu uzaicināja apciemot Vinzoras pili, kur Viljamu tobrīd apbalvoja ar Bikšu lentes ordeni. Keitas parādīšanās ceremonijā kļuva par pārsteigumu – tas bija pirmais karaliskais pasākums, kurā viņa piedalījās, bet viņas ierašanās pilī vienā mašīnā ar princi Gariju veicināja daudz pārrunu.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru