Lūk patiesība: Kā savā starpā satiek karaliene ar Keitu Midltoni

Ilgu gadu garumā attiecības starp Keitu un karalieni kļuva aizvien stiprākas. Tad, kad 2011. gada jūlijā Keita parādīja sabiedrībai savu kāzu kleitu, Elizabete pavadīja savu mazbērna vedeklu oficiālā pieņemšanā, bet nākošajā gadā karaliene uzaicināja viņu uz vēl trīs pasākumiem, no kuriem divi noritēja bez Viljama klātbūtnes.

Vēlāk, intervijā priekš dokumentālas filmas “Mūsu karalienei 90”, Keita izteica savai vīramātei sekojošo: “Par visneaizmirstamāko notikumu priekš manis kļuva pieņemšana Lesterā. Es devos tur bez Viljama, tādēļ nedaudz uztraucos. Bet karaliene visu vakaru mani atbalstīja. Pats fakts, ka viņa tērēja laiku, lai pārliecinātos, vai man viss kartībā, jau šis mazs žests liecina par to, cik ļoti laipna un jauka viņa ir”. Mīlestība pret mazdēla vedeklu ir redzama arī pēc tās viesmīlības, ar kuru viņa satiek Keitas vecākus. Elizabete ne tikai uzaicināja viņus uz Karaliskām sacīkstēm Askotā 2011. un 2012. gados, bet arī piedāvāja piedalīties upes parādē savas jubilejas ietvaros.

Prinča Džordža un princeses Šarlotes parādīšanās pasaulē satuvināja Keitu un karalieni vēl vairāk. 2015. gadā, 9. septembrī, kad Elizabete bija atzīta par visu laiku visvecāko monarhu, viņa nolēma atzīmēt šo notikumu Balmoralas pilī, mierīgā ģimenes lokā – kopā ar princi Filipu, Viljamu un Keitu.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: marketium.ru

Pievienot komentāru