Maģiskais ūdens spēks. Rituāls, kas piepildīs tavas vēlēšanās

Ilustrācija – Pixabay

Katrs cilvēks kaut reizi dzīvē ir sapņojis par neiespējamo. Taču sapņi tāpēc ir doti, lai sekotu tiem. Rituāls vēlmju piepildījumam ir viens no veidiem, kā īstenot sapni, taču – lai tas notiktu, vajag ticēt saviem spēkiem un nenolaist rokas šķēršļu priekšā.

Zelta zivtiņas, līdakas, Aladina lampa – tas viss ir bērnu pasakas. Tomēr katrā pasakā ir daļa patiesības. Ikvienam pasaku varonim bija jāpārvar pārbaudījumi, ar kuriem tiekot galā, viņi saņēma pat vairāk, nekā sapņoja. Arī tava vēlēšanās noteikti piepildīsies, ja ticēsi brīnumam un pakāpeniski virzīsies uz izvirzīto mērķi, pārvarot problēmas, ķibeles un nepievēršot uzmanību smīkņāšanai aiz muguras.

Rituāls vēlmju piepildījumam
Šo rituālu ir diezgan viegli izpildīt, taču tas prasa laiku. Zināms, ka ūdens un uguns ir paši pirmie jebkura rituāla pavadoņi. Ar ūdens palīdzību iespējams ne tikai piesaistīt vēlamo, bet arī ielūkoties nākotnē. Uguns ir attīrīšanās un atjaunošanās simbols, tas darbojas kā ceļvedis uz citām pasaulēm, uzlādējot ar spēku un enerģiju.

Lai veiktu rituālu, tev vajadzēs:
– caurspīdīgu stikla pudeli
– tīru ūdeni
– tev tīkamas krāsas sveci
– nelielu papīra lapiņu
– pildspalvu

Rituāls tiek veikts katru dienu jebkurā izvēlētajā laikā līdz brīdim, kamēr izdegs visa svece. Tātad – uzraksti uz lapiņas savu loloto vēlēšanos. Jo īsāks būs apraksts, jo vēlēšanās ātrāk piepildīsies.

Neizmanto garus, samudžinātus formulējumus, izsaki domas precīzi un skaidri. Piemēram, uzraksti: “Man nepieciešama jauna automašīna. Mērķis izvirzīts. Eju tam pretī”. Ieliec papīra lapiņu pudeles dibenā, piepildi ceturtdaļu pudeles ar ūdeni. Iededz sveci, ieskaties liesmā. Atkārto savu vēlēšanos balsī. Ja svece turpina degt mierīgi, saki: “Mērķis sasniegts. Šķēršļu nav. Eju uz savu sapni”.

Koncentrējies uz savu vēlmi. Materializē to savās domās, iedomājies, ka tu brauc savā jaunajā automašīnā, priecājies, kad pieskaries stūrei, tevi nomierina klusināta mūzika, kas plūst no auto skaļruņiem. Tu esi laimīgs. Atceries šo prieka sajūtu. Nopūt sveci, bet vasku akurāti ielej pudelē ar ūdeni. Aiztaisi to ar vāciņu un novieto vietā, kur neviens to nevar uziet.

Veic šo rituālu tikmēr, kamēr izdegs visa svece. Nevajag izvēlēties ļoti mazu svecīti, kā arī ļoti lielu sveci – tad tev būs vajadzīgi mēneši rituāla veikšanai. Pietiek ar pāris nedēļām. Kad viss izdegušais sveces vasks būs pudelē, labi aizskrūvē vāciņu un saki “Mans sapnis ir man kabatā”. Pudeli nepieciešams iznest no mājas un noslēpt.

Tagad tavs sapnis ir vizualizēts. Rituāla laikā tu līdz sīkākajām niansēm iztēlojies to, pēc kā tiecies. Tuvākajā laikā liktenis sūtīs tev precīzas zīmes, kurām sekojot, tu kļūsi par laimīgo īpašnieku tam pašam automobilim, satiksi princi baltā zirgā, iegūsi visu, ko vēlējies.

Avots: “mirror-venus.ru”

Pievienot komentāru