Maģiski rituāli veiksmei ar lauru lapām. Veicami augošā mēnesī un pilnmēnesī!

Lauru lapas izmanto rituālos, veiksmes piesaistīšanai. Vislabāk to veikt, kad ir jauns vai augošs mēness. Jums būs nepieciešamas piecas kaltētas lauru lapas un sarkans pavediens.

Lauru lapas sasien ar pavedienu un pakarina virs savas mājas durvīm, piesakot: “LAURU LAPIŅAS, KAS IZAUGUŠAS UN BAUDĪJUŠAS KARSTU SAULI, IENESIET MANĀ MĀJĀ LAIMI UN VEIKSMI.”

Lauru lapas jūs pasargās arī no nelaimes gadījumiem. Un vēl viens jūsu vēlmju piepildīšanas rituāls. Nereālās vēlēšanās nepiepildās, brīdina dziedniece Ramona Ose.

Piemēram: “Gribu lai visi pasaules cilvēki iemīlas manī.” Tātad vajadzēs trīs lauru lapas, papīra lapiņu, pildspalvu ar melnu tinti.

Pilnmēnesī uz papīra lapiņas uzrakstiet vienu vēlēšanos un skaļi trīs reizes noskaitiet to.

Ideāli, ja tā ir ceturtdiena un vēl Jupitera laiks! Salokiet lapiņu trīs reizes un ielieciet pa vidu starp trim lauru lapām. Vēlreiz trīs reizes noskaitiet savu vēlēšanos.

Salokiet lapiņu vēl trīs reizes un ielieciet atpakaļ pa vidu trim lauru lapām. Noslēpiet šo brīnumiņu kaut kur tumšā vietā (naudas debess pusē — Bagātības zona).

Katru rītu noskaitiet savu vēlēšanos trīs reizes, līdz uzrakstītais piepildīsies. Kad jūsu vēlēšanās piepildīsies, paņemiet savu brīnumiņu un sadedziniet to, neattinot vaļā, kopā ar lauru lapām.

Un pateicieties Visumam par jūsu vēlmju izpildīšanos.

Lai lauru lapas maģiskās spējas darbotos, galvenais nosacījums ir, ka jūs tam ticat!

Pievienot komentāru