Mīlestības horoskops APRĪLIM visām zodiaka zīmēm

Aprīlis noteikti ir viens no skaistākajiem mēnešiem – mostas daba, uzplaukst jūtas. Kurām zodiaka zīmēm šis mēnesis būs romantiskākais, lasi šajā horoskopā!

Auns
Dedzīgais un impulsīvais Auns ir lielisks kandidāts romantiska vakara pavadīšanai. Tomēr zvaigznes viņam šobrīd nesola ilglaicīgas attiecības.

Vērsis
Vērsi gaida dziļas jūtas un spēcīgas emocijas. Žēl, ka nav zināms precīzāk, cik laimīgas un pozitīvas tās būs. Šķiet, tas lielā mērā atkarīgs no tevis paša. Jebkurā gadījumā tavam mīlas stāstam ir nākotne.

Dvīņi
Zvaigznes iesaka vairāk laika pavadīt jaunu paziņu un draugu lokā. Ļoti iespējams, tas būs sākums lielai un skaistai mīlestībai.

Vēzis
Vēžiem ieteicams vairāk uzmanības pievērst otrajai pusītei. Ilgas pastaigas, atklātas sarunas – tas viss palīdzēs kļūt vēl tuvākiem un nogludināt iespējamas nesaprašanās un pārpratumus.

Lauva
Lauvām vēlams iet sabiedrībā, spīdēt prožektoru gaismās un valdzināt pretējo dzimumu – īpaši ja šobrīd nav attiecību. Tiem Lauvām, kuriem ir mīļotais cilvēks, pasākumus vajadzētu apmeklēt kopā ar viņu.

Jaunava
Mīlestība atnāks ne pēc plāna, grafika vai saraksta. Visticamāk, tavu dzīvi kājām gaisā sagriezīs kāda nejauša tikšanās.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

Pievienot komentāru