Maija vidū sākas ļoti labvēlīgs astroloģisks pagrieziens. Vai tiksim vaļā no kovida?

Jupitera tranzīta periods Zivju zīmē no 14. maija līdz 28. jūlijam būs ļoti spilgts, lielisks laiks nākotnes pamatu veidošanai – tās var būt idejas, plānu un mērķu izvirzīšana, dokumentu noformēšana, stāsta astroloģe Marina Skadi.

Jupitera otrajā kustības periodā Zivju zīmē – no 2021. gada 29. decembra līdz 2022. gada 11. maijam, turpinās attīstīties viss šovasar iesāktais, būs vērojama ievērojama izaugsme un attīstība. Tas ir arī garīgās atmodas periods. Cilvēku pasaules skatījums mainīsies. Ticība augstiem ideāliem būs daudzu procesu katalizators.

Ātrā tempā attīstīsies medicīna, psiholoģija, farmaceitiskā rūpniecība. Notiks jūras transporta uzlabošana. Būs jaunas iniciatīvas, lai attīrītu jūru un okeānus no atkritumiem.

Pozitīvas izmaiņas valsts līmenī, ekonomikā, jurisprudencē, izglītības jomā veicinās jaunu sociālo programmu ieviešanu.

Zivis ir noslēpumaina zīme, tāpēc Jupiters šeit vai nu “rīkojas” slepeni, vai arī atklāj šos noslēpumus. Daudzi sāk nodarboties ar iekšējo pasauli, apgūstot ezoteriskas zinības.

2021. gada decembra beigās Mēness mezgli nomainīs zodiaka zīmju asi – Ziemeļu mezgls ieies Vērsī uz 1,5 gadiem, kas palielinās ticību. Jupiters 2022. gadā būs harmoniskos aspektos ar mezglu asi, bet tas ir vispārīgs faktors, tāpēc 2022. gads visiem būs daudz labāks nekā 2020. un 2021. gads!

Jupitera trešajā posmā no 2022. gada 28. oktobra līdz 20. decembrim notiks iepriekš uzsāktā korekcija, uzlabošanās, stabilizācija un kāda procesa pabeigšana.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

COMMENTS

Pievienot komentāru