Medus vaksācija mājas apstākļos

 

Ir daudz receptes kā pagatavot šugaringa pastu mājās. Šīs receptes īpašākā sastāvdaļa ir medus, kam ir mitrinoša, attīroša, atjaunojoša un reģenerējoša iedarbība. Bez tam, šī pasta ir ātri pagatavojama mikroviļņu krāsnī.

Lai pagatavotu pastu, tev vajadzēs:

  • 1 glāzi cukura
  • 1/4 glāzi medus
  • 1/4 glāzi citronu sulas

Visas sastāvdaļas sajauc traukā, kas ir piemērots mikroviļņu krāsnij.

Ieliec maisījumu mikroviļņu krāsnī uz 20 sekundēm, un gaidi, kad sāk parādīties burbulīši. Tiklīdz tie parādās, izņem maisījumu, samaisa, un vēlreiz liec mikroviļņu krāsnī. Līdz pilnīgai gatavībai šāda procedūra jāatkārto 4-5 reizes.

Gatavam maisījumam jābūt medus konsistencei. To var pārbaudīt, izmantojot karoti. Esi gatavi tam, ka pastas paliks tumši brūnā krāsā, kad atdzisīs.

Ņem nelielu gabaliņu pastas un sāc to uzklāt, kamēr pasta nav kļuvusi atkal gaiša. Uzklāj to pret matu augšanas virzienu, bet noņem matiņu augšanas virzienā. Tas novērsīs ieaugušus matiņus.

Kā jūs varat redzēt, šugaringa pastas pagatavošana mājās – tas ir vienkārši un lēti, bet efekts ir tiešām satriecošs. Medus, kā daļa no šī līdzekļa, palīdzēs ādai palikt mīkstai un mitrinātai, bet tu aizmirsīsi par skūšanos!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: takprosto.cc

Pievienot komentāru