Meitene jau 3 gadus pārtiek tikai no Hesburgera un Makdonalda burgeriem. Skaties kā viņa izskatās tagad!

Lielākai daļai cilvēku šīs ātrās ēstuves ir neveselīgas un ārsti nevienam neiesaka ikdienā ēst ko tādu, jo šādā veidā mēs varam paši sev sabojāt veselību. Džordžiju šī problēma neskar, jo viņa ikdienā ēd tikai šāda veida ēdienus. Cilvēki kuri nezina par viņas baiso slimību uzskata, ka meitene ir atkarīga no ātrajām ēstuvēm. «No sākuma es ēdu tikai Southern Fried Chicken un čipšus, bet kaut kā sanāca pagaršot vistiņu no Macdonalda – tad vairs nevarēju atteikties no viņas un devos katru dienu uz ēstuvi, lai varētu vēlreiz viņu nogaršot» – stāsta Skotnija. «Tajā laikā man tas ļoti patika, bet tagad es saprotu cik slikta bija šī ideja!» šobrīd es nevaru ēst daudzus produktus, jo mans organisms ir pieradis pie ātrās ēstuves pārtikas.

Skotnija stāsta, ka pēc dažādiem ārstu seansiem, ka viņa drīkst ēst nelielu daļu tikai no tā, ar ko mēs pārtiekam ikdienā. Jaunā sieviete stāsta, ka tieši viņas puisis, Dins Arnolds, kuram ir 25 gadi piedāvāja viņai doties pēc palīdzības.

«Tieši mans puisis bija, tas kurš mani pierunāja spērt šādu soli. Es ļoti ilgi paliku pie sava un spītējos!» — stāsta viņa. Viņas puisis nebija vienīgais iemesls, kādēļ viņa izlēma ārstēties. Viņa dziļi savā dvēselē vēlējās mainīt savus ēdiena paradumus un viņai vienkārši bija nepieciešams neliels stimuls. Tieši ātrās ēstuves pasaulē izraisa daudz problēmas ar cilvēka veselību. «Kad mēs izlēmām, ka dosimies ceļot, ka nepieciešams ir kaut ko mainīt, savādāk es nespēju neko citu ēst un man ir jābadojas» — stāsta viņa. «Nekad dzīvē neēdu augļus un dārzeņus un es nemaz nespēju iedomāties, ka kādreiz spēšu viņus ēst».

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: vmirechudes.com

Pievienot komentāru