Mēness aug! Kā tas ietekmēs katru horoskopa zīmi?

Foto – Pixabay

Oktobra vidū augošs mēness būs Mežāža, Ūdensvīra, Zivju, Auna zīmē. Kā mūs ietekmē mēness atrašanās katrā zodiaka zīmē?

Augošs Mēness Aunā
Tas ir pārmērīgas emocionālas spriedzes laiks, kad jāpārvar dažādi šķēršļi. Vairāk jāieklausās veselajā saprātā un jāsaudzē nervi.

Augošs Mēness Vērsī
Šī perioda devīze ir “praktiskums”. Var ar panākumiem nodoties jebkurai lietai, kas prasa rūpīgu un pacietīgu pieeju – sākot ar mājas tīrīšanu līdz vasarnīcas iegādei. Vieglāk un veiksmīgāk nekā parasti noritēs atskaišu un inventarizāciju veikšana.

Augošs Mēness Dvīņos
Labvēlīgs laiks īsiem braucieniem, darījumu sarunām un komandējumiem. Iegūsi spilgtus iespaidus, uzzināsi daudz interesanta, radīsies jaunas idejas.

Augošs Mēness Vēzī
Augoša Mēness periodā īpaši asi izjutīsi vajadzību pēc citu cilvēku palīdzības. Vērtīgi gūt jaunas idejas, tomēr tās visas vēl rūpīgi jāpārbauda.

Augošs Mēness Lauvā
Ja tev patīk dārglietas, pievērs tām uzmanību tieši šajā laikā. Pastaigā pa veikaliem, antikvariātiem. Šajā periodā jaunas idejas izdosies gūt, pateicoties estētiskam baudījumam, vērojot skaistas lietas un mākslas darbus.

Augošs Mēness Jaunavā
Laiks samērā garlaicīgs, tu vari just galvā un dvēselē zināmu tukšumu. Katrā no mums, pat pašā aizņemtākajā cilvēkā, slēpjas ievainojama dvēsele, kas pakļauta dažādām cilvēciskām vājībām. Augoss Mēness Jaunavā lieku reizi par to atgādina.

Augošs Mēness Svaros
Šajās dienās mēs tiecamies nošķirt darbu no privātās dzīves. Laiks noskaidrot attiecības, jo vienkārši nepieciešams likt pie malas emocijas un sākt analizēt situāciju.

Augošs Mēness Skorpionā
Šis ir personisku pārdzīvojumu periods. Jārisina ar emocionālu slodzi saistītas problēmas. Var tikties ar draugiem, pārrunāt privātās lietas un nākotnes plānus.

Augošs Mēness Strēlniekā
Ja sen plānoji doties kādā ārzemju ceļojumā, bet nesaņēmies to izdarīt, tagad ir laiks nolikt visus darbus malā un aizbraukt ceļojumā. Jauns Mēness Strēlniekā ir labs laiks, lai apvienotu noderīgo ar patīkamo.

Augošs Mēness Mežāzī
Šajā laikā jūtams lietišķās aktivitātes pieaugums. Galvenais prasmīgi izmantot savus resursus – piedāvājumu ieņemt augstāku amatu, saņemt lielāku algu, bonusus, privilēģijas utt. Situācija var kļūt dramatiska, ja nebūsi tai gatavs.

Augošs Mēness Ūdensvīrā
Atceries par pateicību. Jādalās ar tuvākajiem, turklāt vajadzīgs emocionāls kontakts ar to cilvēku vai cilvēku grupu, kam gatavojies palīdzēt – nevis tikai jāpārskaita naudas līdzekļi.

Augošs Mēness Zivīs
Šajā periodā pats labākais ir iegremdēties darbā un nedomāt par pašsajūtu. Tā kā zāles lietot šajā laikā ir ļoti kaitīgi, var ar tām saindēties!

Pievienot komentāru