Mīlestības horoskops 8.-14. oktobrim. Jaunais ceļš – uz paradīzi vai pekli?


Privātās dzīves notikumi risināsies tuvāk brīvdienām, kad pāries zināma apātija un acis burtiski atvērsies slāpēs pēc jaunām krāsām. Var rasties kārdinājums kaut ko mainīt esošajās savienībās. Ja esi pārliecināts, ka ar taviem labajiem nodomiem nav bruģēts ceļš uz elli – rīkojies!

Jaunas attiecības labāk nesākt vētraini, iznāks kā ar uguņošanu: skaļi, skaisti, bet tad pēkšņi tumsa.

Tāpat kā iepriekš aktuāls ir padoms nepārkāpt tradīcijas, lai cik vecmodīgas tās liktos. Ja ļoti gribas kaut ko pakritizēt, vislabāk sākt ar sevi, šīs noteikums ir spēkā visām zīmēm un jebkurā laikā.

Auns
Vientuļi Auni būs noskaņoti iepazīties jebkuros apstākļos – sākot ar sociālajiem tīkliem līdz bāriem.
Ja nesāksi būvēt nopietnus plānus, šīs tikšanās sniegs prieku.

Auniem, kuriem ir ģimene, nāktu par labu atcerēties mazu mājas prieku recepti, citādi kaut kā pelēcīgi pēdējā laikā kļuvis…

Vērsis
Vērši, kuriem šobrīd nav attiecību, flirtēs vairāk tāpēc, lai uzturētu sevi formā, nevis cerot atrast nopietnas attiecības. Bet pārī esošos var pārņemt neizskaidrojama greizsirdība pret draugiem. Tāpēc labāk laiku pavadiet divatā, lai neizaicinātu likteni.

Dvīņi
Dvīņiem stabilās attiecībās valdīs harmonija. Pārbaudījumi gaida tos Dvīņus, kas tikai nesen satikuši sev simpātisku cilvēku vai ir meklējumos. Īpaši bīstams ir nedēļas sākums, kad lieka emocionalitāte var izraisīt ātru šķiršanos.

Vēzis
Vēžiem, ģimenes cilvēkiem, uzmanīgi jāizturas pret savu otro pusīti, īpaši, ja tas attiecas uz saimniecības jautājumiem. Darba dēļ tie ir nedaudz palikuši novārtā. Bet Vēžiem, kuri ir tikai sava romantiskā ceļa sākumā, gribēsies, lai tos aplido. Viņi pēdējā laikā ir tik noguruši!

Lauva
Lauvām šajā nedēļā pat nav nekas jāsaka priekšā, viņiem ir tik daudz ideju, kā padarīt krāsainu savu privāto dzīvi. Tas attiecas gan uz Lauvām ģimenes cilvēkiem, gan vientuļajiem Lauvām. Tāpēc visi tie, kuru partneris ir dzimis šajā zīmē, būs ļoti laimīgi. Tevi gaida patīkami pārsteigumi.

Jaunava
Ģimenes cilvēkus gaida medusmēneša atkārtojums, attiecības pāros arī būs ļoti romantiskas. Jaunavai galvenais ir visnepiemērotākajā brīdī neieslēgt auksto aprēķinātāja prātu un nesākt uzdot jautājumus “un cik tas maksāja?” un “vai mēs nenokavēsim darbu” stilā.

Svari
Vientuļiem Svariem ir labas izredzes uz romantisku iepazīšanos, tikai nevajadzētu mesties jaunajās attiecībās kā uz galvas okeānā – tur dzīvo arī haizivis.

Bet Svariem, kuriem ir ģimene, šis laiks būs bezrūpīgāks. Pacenties nerunāt ar dzīvesbiedru par lietišķām lietām un problēmām, brīvdienās atļaujies atpūsties.

Foto – Pixabay

Skorpions
Skorpioni, pirms pieprasīt princi vai iemīlēties karalienē, padomā, vai tava galva ir kroņa cienīga.

Veiksme mīlestībā apciemos tos Skorpionus, kuri sevi adekvāti novērtēs.

Skorpioniem, kuriem jau ir ģimene, nāksies pierādīt mīlestību visai prozaiskā veidā, piemēram, ar garšīgām brokastīm vai saremontētu ūdens krānu.

Strēlnieks
Laika trūkuma dēļ Strēlnieki riskē pieļaut kļūdas privātajā dzīvē. Partnerim vai dzīvesbiedram var pietrūkt tavas uzmanības un romantisku žestu. Ierodoties uz randiņu, izslēdz telefonu un neskaties pulkstenī.

Strēlniekiem, kuriem ir ģimene, labāk nestrādāt brīvdienās, lai dotos kādā kopīgā braucienā.

Mežāzis
Kā parasti, Mežāzis kārtos privāto dzīvi arī savas otrās pusītes vārdā. Tie, kuri tiekas ilgāku laiku, varētu sākt runāt par kāzām. Ģimenes cilvēki ar prieku organizēs un finansēs brīvā laika nodarbes ne tikai dzīvesbiedriem un bērniem, bet arī vīramātēm un sievasmātēm.

Ūdensvīrs
Ūdensvīram nenāktu par ļaunu kļūt par labo burvi saviem tuviniekiem un draugiem. Lai gan daudziem no jums jau ieslēgt veļasmašīnu ir varoņdarbs, bet šajā nedēļā nāksies “ieslēgt” arī fantāziju.

Ūdensvīriem, kuri sarunās randiņus, jāparūpējas arī par atbilstošu atmosfēru. Arī tev pašam patiks kaut kas neparasts.

Zivis
Zivīm oktobrī un arī šai nedēļā raksturīgi aizrauties ar pretējo dzimumu, Skaidrs, ka precētām Zivīm tā var kļūt par lielu problēmu, gatavojies izskaidroties, jo konspirators tu esi vājš.

Vientuļas Zivis var atļauties iemīlēties, tikai nevajadzētu mesties jaunās attiecībās bez apdoma.

Avots: “Brainum”

Pievienot komentāru