Tomātu, paprikas un burkānu salāti. Var uzglabāt ziemai!

Sastāvdaļas
1 ½ kg tomātu
4–5 galviņas ķiploku
1 ēdamkarote sāls
150 g cukura
80–100 ml etiķa (6%)
500 ml augu eļļas
2 kg burkānu
1 kg paprikas

Pagatavošana
Tomātus un ķiplokus samaļ gaļas mašīnā, pārliek katliņā.

Pievieno sāli, cukuru, etiķi, eļļu un liek uz uguns.

Kad maisījums uzvārījies, pievieno uz rupjas rīves sarīvētus burkānus un sīki sagrieztus piparus.

Vāra 50–60 minūtes, periodiski maisot.

Pēc tam saliek tīrās burkās un aizvāko, apgriež otrādi ietin segā un atstāj līdz pilnīgai atdzišanai.

Avots: “Lifehacker”

Pievienot komentāru